Teknologiateollisuus ja OEM

Ratkaisumme Sinulle

Työstökoneet

Tarjoamme konepajayrityksille tehokkaita ja tuottavia Mazak-työstökoneita ja niihin liittyviä palveluja koneiden koko elinkaaren ajalle. Mazakin koneilla työt pyritään aina tekemään raaka-aineesta valmiiksi kappaleeksi tarkasti ja tehokkaasti, kerralla valmiiksi yhdellä koneella – Done in One. Mazakin laajaan valikoimaan kuuluu lastuavat työstökoneet kuten monitoimikoneet, monitoimisorvit, CNC-sorvit, sorvauskeskukset ja koneistuskeskukset sekä lisäksi laserkoneet, automaatiojärjestelmät ja ohjelmistot. Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa konepajoille konsultoivan konemyynnin lisäksi Suomen kattavimman palvelutarjonnan sisältäen ammattitaitoisen menetelmäsuunnittelun, käyttö- ja ohjelmointikoulutuksen, asennukset, online-tuen, monipuoliset huoltopalvelut sekä luotettavat varaosapalvelut. Erikoistuminen ja toiminnan keskittäminen ainoastaan Mazakin tuotteisiin ja palveluihin mahdollistaa henkilöstön korkean tuotetuntemuksen ja osaamistason kaikissa palveluissamme.

Hoonauskoneet

Mazakin rinnalla Sunnen, maailman johtava hoonauskoneiden valmistaja, täydentää Wihurin Teknisen Kaupan kokonaistarjontaa konepajoille. Kun valitset Sunnen-ratkaisun, saat tarpeisiin sopivan koneen, työkalut, parhaat eri materiaaleille sopivat kivet, käyttötarpeen mukaisen öljyn ja tarvittaessa mittalaitteet – kaikki samasta paikasta. Kokonaisvaltainen hoonausprosessin hallinta, käyttökoulutus ja tuotetuki ovat luonnollinen osa Sunnen-ratkaisua. Olipa tarpeesi pinnanlaadun viimeistely, reikägeometrian korjaus, halkaisija-alueen hallinta tai hoonausprosessin automatisointi, Sunnen on oikea ratkaisu.

Trukit

Linde-trukit tarjoavat monipuolisen kattauksen teknologia- ja konepajateollisuuden materiaalinkäsittelytarpeisiin. Käytössäsi on lavansiirtoon, pinontaan, varastointiin, hyllytykseen, purkuun sekä lastaukseen soveltuvia sisä- ja ulkotrukkeja. Tuttujen akku- ja polttomoottorikäyttöisten trukkien ohella Linde tarjoaa myös Lithium-Ion -ratkaisuja, maakaasukäyttöisiä trukkeja sekä polttokennotekniikalla varustettuja trukkeja. Linde on myös vahvasti mukana automaatioratkaisuissa, ja nykyisillä tekniikoilla automaattitrukit ovat helposti ja nopeasti ”reititetty” tehtäviinsä. Kattavat huolto- ja varaosapalvelumme pitävät kaluston jatkuvasti toimintakunnossa.

Työkalut

Työkalutarjonnastamme löydät kokoonpano-, kunnossapito- ja korjaustöihin aina oikeat ammattilaisen työkalut. Metabo tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman sähkötyökaluja metallin työstämiseen ja käsittelyyn. Tuotevalikoiman täydentää Scantool Groupin valmistamat hiomakoneet, vannesahat ja metallintyöstökoneet. Maailman johtavien käsityökaluvalmistajien Stahlwillen ja Weran valikoimista löydät luotettavat ratkaisut ja tuotteet ammattilaisen tarpeisiin. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Ympäristönhoitokoneet

Ympärivuotiseen tehdasalueen kunnossapitoon tarjoamme Wille-ympäristönhoitokoneet, joilla varmistat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti teiden ja pihojen siisteyden.

Ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi

Wihurin Teknisen Kaupan ratkaisut ohjaamoiden ja työtilojen lämmittämiseen ja viilentämiseen perustuvat vuosikymmenien kokemukseen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Arvostettuja tuotemerkkejämme ovat Eberspächerin polttonestekäyttöiset lämmittimet sekä kotimaiset Finnklima-ilmastointijärjestelmät

Elinkaaripalvelut

Investoinnin korkea käyttöaste taataan Wihuri Oy Teknisen Kaupan kattavien jälkimarkkinapalvelujen avulla. Maanlaajuinen korjaamo- ja huoltoverkosto toimii vuorokauden ympäri, taaten asiakkaalle mahdollisimman häiriöttömän tuotannon. Teknisen Kaupan asiantuntijoiden käyttäjä- ja huoltokoulutukset ja etäyhteyksin toteutettu vikadiagnostiikka auttavat maksimoimaan koneiden käytettävyyden. Kun huoltopalvelut ja -sopimukset otetaan huomioon jo investointia suunniteltaessa, päästään parhaaseen ja kannattavimpaan lopputulokseen.