Ympäristönhoito

Ratkaisumme Sinulle

Wihurin Teknisen Kaupan ympäristönhoitokoneet on ”se, johon verrataan”.

Ympäristönhoitokoneet

Wihurin omistaman Vilakoneen valmistamat Willet ovat ylivoimaisia markkinajohtajia omalla sektorillaan, ympärivuotisessa katujen, teiden ja piha-alueiden kunnossapidossa. Wille-kiinteistönhoitokone on monipuolinen sen lisälaitevalikoiman ansiosta. Wille-työkone korvaa usein kaksi tai jopa kolme tavallista traktoria tai konetta. Kun halutaan tehokkuutta, tuottavuutta ja hyvää jälkeä, valinta on kotimainen Wille-monitoimikone.

Maarakennuskoneet

Ulkoalueiden kunnossapito- tai syöttötöihin löydät Caterpillarilta varmasti oikean koneen. Olipa kyseessä pyöräkuormaaja, kurottaja tai erikoiskone, on Caterpillarilla siihen sopiva ratkaisu. Uudet tehokkaat Cat-kunnossapitokoneet ovat varma valinta esim. talven lumen kuormauksiin. Jos konetarpeesi on vain lyhytaikainen, ei koneen ostaminen ole välttämättä taloudellisin ratkaisu. Cat Rental Storen vuokrakoneista saattaa tällöin löytyä paras ratkaisu. Katso miksi Cat-vuokrakone on usein edullisempi vaihtoehto.

Työkalut

Työkaluosastoltamme löydät korjaustöihisi aina oikean ammattilaistyökalun jokaiseen käyttötarkoitukseen, sekä laajan valikoiman muita tuotteita, mm. Metabon uppopumppuja, vesiautomaatteja ja paineilmakompressoreita, Masterin siirrettäviä lämmittimiä sekä SDMO-aggregaatteja. Edustamme maailman johtavien työkalu- ja konevalmistajien tuotemerkkejä: Metabo, Stahlwille, Wera, Master ja SDMO. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Korjaamolaitteet

Tarjoamme ympäristönhoitokoneiden huoltoon ja korjaukseen tarvittavat korjaamolaitteet pitkällä kokemuksella. Räätälöimme tuottavan ja toimivan korjaamon. Meiltä löydät markkinoiden laadukkaimmat tuotemerkit: Nussbaum, Becker, Ravaglioli, Gartec, Hunter ja Worky.

Elinkaaripalvelut

Wihurin Teknisen Kaupan koko Suomen alueella toimiva huoltoverkosto mahdollistaa asiakkaiden koneiden taloudellisen ja tehokkaan käytön. Vuosikymmenien kokemuksen ja asiantuntemuksen avulla sekä jatkuvan kehitystyön tuloksena tarjoamme tehokasta ja ehdottoman ammattitaitoista huolto- ja korjaamopalveluista koostuvaa kokonaisratkaisua. Korjaamoidemme ja hyvin varustelluilla huoltoautoilla liikkuvien piirihuoltomekaanikkojemme lyhyt vasteaika ja markkinoiden nopeimpiin kuuluva varaosapalvelu pitävät huolen siitä, että koneet ovat tuottavassa käytössä mahdollisimman suuren osan ajasta – kaikkina vuodenaikoina. Elinkaaripalvelumme tarjoavat huolto- ja käyttökoulutuksen lisäksi myös eritasoisia huoltosopimuksia, joiden avulla helpotamme asiakkaan keskittymistä omaan ydintoimintaansa. Me huolehdimme kunkin asiakkaan kanssa sovittavalla tavalla koneiden huolloista ja kunnonseurannasta.