Ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi

Ratkaisumme Sinulle

 

 

 

Tästä pääset siirtymään suoraan suosituimpiin osioihin:

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa valmistaa ja tuo maahan laadukkaita lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä. Valikoimistamme löytyvät ratkaisut ohjaamon ja matkustamon lämmönhallintaan, on kyseessä sitten henkilöauto, pikkubussi, jakeluauto, kuorma-auto, linja-auto, työkone, matkailuauto tai vene.

Wihuri Cabin Comfort

Wihuri Oy Tekninen Kauppa toimii polttonestekäyttöisten Eberspächer-lämmittimien virallisena maahantuojana. Eberspächer-yhteistyö on alkanut jo 1960-luvun alussa. Tarjoamme viimeisimmän teknisen tiedon ja tuen maahantuomiimme tuotteisiin. Eberspächer-polttonestekäyttöiset lämmittimet ovat kuuluisa kestävyytensä, tehokkuutensa ja edistyksellisen tekniikkansa asioista.

Innovatiivinen lämmitystekniikka takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden kaikissa käyttökohteissa. Eberspächer-tuoteperheeseen kuuluvat Hydronic-vesilämmittimet, Airtronic-ilmalämmittimet sekä Eberspächer-ilmastointituotteet. Markkinoimme Eberpächer-järjestelmiä kuluttajille koko Suomen kattavan koulutetun huolto- ja myyntiverkoston kautta.

Nykyaikaiseen ohjaamoon kuuluvat tärkeänä osana tehokas lämmitys-/ilmastointilaite sekä ilmansuodatus, sillä ne ovat osa kuljettajan työturvallisuutta ja työssä jaksamista. Kotimaiseen Finnklima-tuoteperheeseemme kuuluvista tuotteista voimme räätälöidä järjestelmän vaativaan ammattikäyttöön. Käytämme Finnklima-tuotteissa vain laadukkaita komponentteja kuten Spal-puhaltimia, Sanden-kompressoreita sekä Luvata-ilmastointikennoja.

Suomessa tapahtuva valmistus ja tuotekehitys mahdollistavat joustavat toimitukset ja laadukkaat tuotteet. Tuomme itse maahan käyttämämme komponentit.

Valmistamme ilmastoinnin kylmäaineletkuja yksittäisinä kappaleina tai valmiina konekohtaisina sarjoina. Letkuvalmistuksessa käytämme Good Year -letkuja sekä Burgaflex-puristettavia liittimiä. Jos käytettävissä ei ole liitinpuristinta, on letkun valmistus helppoa Burgaclip-liittimillä -myös perustyökaluilla korjaamon ulkopuolella.   

Meiltä saat myös asennuksen, huollon ja varaosat - ja tietysti teknisen tuen kaikkiin myymiimme Finnklima-laitteisiin!