Eberspächer-lämmittimet ja Kalori-ilmastoinnit

Ratkaisumme Sinulle
Eberspächer jälleenmyyjähaku

 

 

 

 

Tästä pääset siirtymään suoraan suosituimpiin osioihin:

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa ratkaisun ajoneuvojen ja työkoneiden ohjaamon ja matkustamon lämmönhallintaan, on sitten kyseessä henkilöauto, pikkubussi, jakeluauto, kuorma-auto, linja-auto, työkone, matkailuauto tai vene.

Edustamme Eberspächer-tuotemerkkiä, jonka valikoimista löytyy polttonestekäyttöinen lämmitin moniin erilaisiin lämmitystarpeisiin. Innovatiivinen lämmitystekniikka takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden kaikissa käyttökohteissa.

Eberspächer-polttonestekäyttöiset lämmittimet ovat tunnettuja tehokkuutensa, kestävyytensä ja edistyksellisen tekniikkansa ansiosta. Tuoteperheeseen kuuluvat Hydronic-vesilämmittimet ja Airtronic-ilmalämmittimet. Hydronic-vesilämmittimistä löytyy malleja 4 kW:n lämmitystehosta aina 35 kW asti. Airtronic-ilmalämmittinmalleja on saatavilla teholuokkaan 2 kW-8 kW.

Ilmastointilaitteet yleistyvät ja ne ovat lähes vakiovarusteita ajoneuvoissa ja työkoneissa. Eberspächerin pitkäaikainen kokemus ajoneuvojen lämmönhallinnasta antaa hyvät mahdollisuudet myös ilmastointilaitteiden kehitykselle. Eberspächer-ilmastointituoteperhe kasvaa vauhdikkaasti. Nyt on saatavilla myös höyrystimiä ja lauhduttimia moneen eri tarpeeseen pienistä lisähöyrystimistä aina 14 kW järjestelmiin asti.

Eberspächer-tuotteet räätälöidään OEM-asiakkaille ja korinvalmistajille sopiviksi, minkä lisäksi tarjolla on laaja valikoima standardisoituja jälkiasennusratkaisuja. Tuoteperheen uusimpia tulokkaita ovat kuorma-autojen Cooltronic-taukoilmastointilaitteet. Auton seistessä voidaan ohjaamossa ylläpitää mukavaa viileyttä taukojen ja yöpymisen aikana niin, ettei auton moottorin tarvitse olla käynnissä. Näin laitteet säästävät polttoainetta ja ympäristöä.

Tiedustelut ja tilaukset eberspacher@wihuri.fi tai 020 510 2327.