Finnklima ilmastointi- ja lämmitysratkaisut

Ratkaisumme Sinulle

Wihurin ilmastointi- ja lämmitysratkaisut liikkuvaan kalustoon

Tarvitsetteko ilmastointi- ja lämmityslaitteita vaativaan ammattikäyttöön? Eikö tehdasvalmisteisista laitteista löydy ratkaisua? Onko ilmastointi-, lämmitys- ja ilmansuodatus mielestänne osa kuljettajan jaksamista ja työturvallisuutta? Wihuri Oy Tekninen Kauppa auttaa ratkaisemaan ohjaamon lämmönhallinnan haasteet: räätälöitävistä Finnklima-tuotteistamme löytyvät ratkaisut ohjaamon ja matkustamon lämmönhallintaan. Asiakaskuntamme koostuu ohjaamovalmistajista, korinrakentajista sekä työkoneiden ja autojen maahantuojista.

Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmiä vaativaan ammattikäyttöön asiakkaan tarpeiden mukaan. Kartoitamme tarpeen, kulkuneuvon käyttöolosuhteet sekä ohjaamossa olevan asennustilan. Finnklima-tuotteita on valmistettu jo yli kaksi vuosikymmentä. Kokemuksen ja laajan yhteistyöverkoston ansiosta pystymme suunnittelemaan ja valmistamaan toimivan ratkaisun kaikkiin olosuhteisiin. Suomessa tapahtuva valmistus ja tuotekehitys mahdollistavat joustavat toimitukset ja laadukkaat tuotteet.

Valmistamme Finnklima-järjestelmät laadukkaista komponenteista. Käytämme metallirakenteissa suomalaisia alihankkijoita, jotka käyttävät tuotannossaan 3D-mallinnusjärjestelmää. Muut komponentit, kuten Spal-puhaltimet, Sanden-kompressorit, Luvata-kennot, Good Year -ilmastointiletkut sekä Burgaflex-liittimet, tuomme itse maahan. Oma maahantuonti mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat.

Siirry Sanden-kompressorien hakuun

Valmistusprojektin aikana pystymme tarjoamaan asiakkaallemme laskelmat järjestelmien tehontarpeesta sekä mittaukset ilmastointikanavien ilmanvirtauksista. Meiltä saatte myös asennuksen, huollon ja varaosat - ja tietysti teknisen tuen kaikkiin myymiimme Finnklima-laitteisiin!    

Finnklima-järjestelmien käyttökohteita ovat mm.:

  • Kaivoskoneet
  • Kiinteistönhuoltokoneet
  • Trukit
  • Metsäkoneet
  • Pikkubussit
  • Viranomaisalukset

 

Tiedustelut ja tilaukset finnklima@wihuri.fi.