Kuormaajat

Maisemointi, rakentaminen, maatalous, purku? Olipa työalasi mikä tahansa, anna liukuohjattujen kuormainten opastaa sinut hankalassa maastossa. Olipa mudassa tai kovissa rinteissä, voiman ja pitkän akselivälin yhdistelmä lisää vakautta ja tasaisempaa ajoa, joten olet valmis ottamaan vastaan kaikki tehtävät. Liukuohjatut kuormaimemme ovat erityisen tuottavia lyhyellä tai keskipitkällä työskentelysäteellä – kattavat teollisuus-, maatalous- ja rakennustehtävät.

HUIPPUSUORITUS
Korkea tuottavuus ja vakaus tehokkailla lisälaitteilla

MONIPUOLISUUS
Verraton monipuolisuus yli 100 lisälaitteen valikoiman ansiosta

LYÖMÄTÖN MUOTOILU
Tukeva ja kestävä rakenne, joka on todistettu yli 60 vuoden kokemuksella

 

Keskimääräistä kuormaajasi vahvempi

Kaikki Bobcat-koneissa säteilee laatua eivätkä liukuohjatut kuormaajat ole poikkeus. Ne ovat kestäviä ankarissakin olosuhteissa, jotta voit hoitaa vaikeimmatkin työt. Maksimaalisen työntövoiman varmistamiseksi liukuohjatut kuormaajat on tasapainotettu huolellisesti parhaan pidon varmistamiseksi. Käytettävyyden maksimoiminen antaa sinulle etulyöntiaseman tuottavuuden suhteen. Säännöllinen huolto on varmin keino pitämään koneet työssä, miksi Bobcatilla on varmistettu, että pääset mahdollisimman helposti käsiksi tärkeimpiin hydraulisiin ja hydrostaattisiin komponentteihin.

 

Kuormaajaperheen koneet

Bobcat on yli 60 vuoden ajan rakentanut maailman suosituimpia kuormaajia. Se on otsikko, jonka otamme vakavasti.
 

Bobcat Liukuohjatut kuormaajat

s66

Liukuohjauksen konsepti syntyi Bobcatin uraauurtavasta hengestä vuonna 1958. Innovaatiot ohjaavat edelleen Bobcatin tuotekehitystä ja johtavat erinomaiseen työ- ja ajansäästökykyyn. Bobcat tarjoaa edelleen monipuolisuutta ja korkeaa tuottavuutta koko pitkän käyttöiän ajan. Kestävyys ja luotettavuus pitävät jälleenmyyntiarvon korkeana. Tapaa Bobcat, maailman ykkönen liukuohjattu kuormaaja! Bobcat Company keksi kompaktin liukuohjatun kuormaimen vuonna 1958 ja toi sen Eurooppaan viisi vuotta myöhemmin. Siitä lähtien Bobcat on juhlinut laadun, suorituskyvyn ja luotettavuuden historiaa. 

Yhdistettynä aidon Bobcat®-lisälaitteen kanssa jokainen liukuohjattu malli voi olla tehokas kumppani työmaalla. Valittavana on yli tusinaa mallia, joten löydät oikean koneen kaikenkokoisiin töihin.

 

Bobcat Compact Telakuormaaja

Bobcat® Compact Track Loaders tuo sinulle kaiken Bobcatin asiantuntemuksen kompakteista laitteista yhdistettynä joukkoon innovatiivisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua "suorittamaan ympäristöä paremmin" kaikissa sääolosuhteissa.

Mikään perinteinen pyörillä varustettu kone ei voi kilpailla korkealla nostokapasiteetilla ja kokosuhteella sekä yleisellä vakaudella ja pidon kanssa. Bobcat Compact -telakuormaajat ovat kestäviä, ketteriä ja helppokäyttöisiä myös silloin, kun vaaditaan alhaisinta maapainetta tai kelluntaa mudassa.

Valitse laajasta Bobcat Compact Telakuormaajien valikoimastamme... yksi on valmiina auttamaan sinua!

 

 

Rakennuskoneet - Yhteydenotto