Kurottajat

R-sarjan uudistetut kurottajat

Suunniteltu käyttäjien kanssa keskittyen entistä älykkäämpään työskentelyyn ja mukavuuteen.

Bobcat-kurottajien ulottuvuus, ketteryys ja voimakkuus on suunniteltu raskaita ja haastavia töitä varten. Korkean suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden yhdistelmä tekee näistä koneista ihanteellisen ratkaisun vaativiin ja tarkkoihin töihin. Bobcatin kurottajien
saavutetun huippuosaamisen ansiosta Bobcat tarjoaa 3 vuoden (tai 3000 tunnin takuun sen mukaan, kumpi täyttyy ensin) vakiotakuun kaikille kurottajilleen.

Mukautuvuus

Suurimman ulottuman ja korkeuden kurottajista raskaan käytön ja suuren tuottavuuden kuormaajiin

 

Luotettavuus

Luotettavuus ja mielenrauha, jonka tarjoaa 3 vuoden takuu vakiona

 

Lyömätön rakenne

Yli 50 vuoden kokemus teleskooppisista rakenteista on auttanut luomaan muotoilultaan kestävän ja vankan rakenteen.

 

bobcat kurottaja

Bobcatin Agri kurottajat 

Paranna työpäivääsi  koneella, jossa yhdistyvät koko päivän kattava käyttömukavuus, ylivoimainen tuottavuus ja luotettavuus, älykkäät ominaisuudet ja vankka rakenne sekä intuitiivinen käyttö ja erinomainen ergonomia.

Premium-ohjaamo
Nauti täysin uudesta, tilavasta ohjaamosta, jossa on monia mukavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten istuin dynaamisella jousituksella, integroitu joystick tai lämmitetyt/jäähdytetyt säilytyslokerot.

 

Tehokkuus
Suorita työ nopeammin ja tehokkaammin Bobcatin Agri kurotajalla: luokkansa paras puominopeus, tehokas voimansiirto, parempi 360° näkyvyys LED-valoilla sekä automaattiset puomin liikkeet.

 

Jokapäiväinen sisukkuus
Kone, johon voit luottaa koko päivän, joka päivä, vahvalla puomilla, ylimääräisellä kaikkien avainkomponenttien suojauksella ja tavaramerkillämme vahvistetulla laatikkohitsatulla rungolla. Tästä syystä Bobcat antaa kaikille kurottajilleen 3 vuoden vakiotakuun valinnaisella laajennuksella.

 

Luottamusta herättävää vakautta
Käsittele raskaita kuormia millä tahansa korkeudella helposti ja turvallisesti tasapainoisen rakenteen, matalan painopisteen, raskaan vastapainon ja pitkän akselivälin ansiosta.

 

Laatua ilman kompromisseja
Kaikki koneen istuvuudessa ja viimeistelyssä tuntuu ensiluokkaiselta. Istu työpäivän ajaksi nauttimaan erinomaisesta suunnittelusta ja uusimmista teknisistä parannuksista, jotka ovat aivan sormiesi ulottuvilla.

Työskentele missä tahansa
Suorita työt ahtaissakin paikoissa täysin lasitetun panoraamaohjaamon erinomaisen näkyvyyden sekä koneen ohjattavuuden ja kompaktin jalanjäljen ansiosta.

 

Rakennuskoneet

Bobcatin R-sarjan kurottajat tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän luotettavaa, kestävää konetta. R-sarjan kurottajat mahdollistavat maksimaalisen käyttöajan, tarkan ohjauksen, vertaansa vailla olevan mukavuuden ja sujuvan toiminnan takaamiseksi missä tahansa työssä.

Hallittavuus
Suorita vaikeimmatkin työt kirurgisella tarkkuudella uskomattoman sujuvan voimansiirron, puomin paikannusjärjestelmän, päivitetyn, tarkan ohjaussauvan ja paremman näkyvyyden ansiosta ohjaamosta.

 

Helppokäyttöisyys
Bobcat tekee työskentelyn aloittamisesta helppoa – parannetulla, intuitiivisella autoista vaikutteita ottaneella ohjausasettelulla, interaktiivisella näytöllä, all-in-one-joystickillä, jossa on parannettu ergonomia, sekä automaattivaihteisto ja seisontajarru.

 

Kurottajilla 3 vuoden takuu
Älä tuhlaa energiaasi korjausten murehtimiseen – keskity sen sijaan yrityksesi kasvattamiseen. Bobcat on ainoa valmistaja, joka tarjoaa 3 vuoden vakiotakuun kaikille kurottajilleen.

 

Kohti korkeauksia
Kurottaja on suunnitteltu matalalla painopisteellä, pitkällä akselivälillä, raskaalla vastapainolla ja optimaalisella painonjakaumalla – jotta pääset korkealle ja kauas käsitellessäsi raskaita kuormia helposti missä tahansa asennossa.

 

Käsitteltävä varoen?
Bobcat kurottajien pehmeän automaattivaihteiston ja parannetun, erittäin tarkan ohjaussauvan ansiosta hankalatkin tai epävakaatkin kuormat on helppo siirtää työmaalla.

 

Työskentele ilman tukia
Kurottajan erinomaisen vakauden ja tasapainon ansiosta useimmat työt eivät vaadi tukijalkoja. Nauti käytön vapaudesta ja pysy hallinnassa Bobcatin Boom Positioning Systemin avulla, joka pitää koneen vakaana aktiivisen kuorman valvonnan avulla.

Bobcat-ymparipyorivat-kurottajat

Ympäripyörivät kurottajat

 

Rakennuskoneet - Yhteydenotto