Koneohjaus ja infra-alan teknologia

Ratkaisumme Sinulle

Maahantuomme ja markkinoimme globaalin markkinajohtajan Trimblen infra-alan ratkaisuja. Ratkaisuvalikoima on hyvinkin laaja käsittäen 2D- ja 3D-koneohjaukset kaiken merkkisiin ja mallisiin työkoneisiin, maarakentamiseen optimoidut helppokäyttöiset maastomittausjärjestelmät (GNSS ja takymetri) sekä tarvittavat ohjelmistot.

Edellä mainittujen ”perinteisten” teknologioiden lisäksi tarjoamme älykkäät Loadrite-vaakaratkaisut sekä TirePulse-järjestelmän renkaiden reaaliaikaiseen kunnonvalvontaan. Luonnollisesti tarjoamme myös huoltopalvelua, teknistä tukea ja koulutusta asiakkaillemme.

SITECH Finland esittelyvideo

Ohjelmistojen merkitys kasvaa koko ajan samalla kun mallipohjainen suunnittelu ja rakentaminen yleistyvät. ”Business Center – Heavy Construction Edition” -PC-ohjelmisto mahdollistaa 3D-mallien muokkauksen ja visualisoinnin koneohjausta varten. Business Center myös kasvaa asiakkaan tarpeiden mukana. Optiona on tarjolla moduulit esim. työmaan massansiirtojen suunnitteluun sekä mallipohjaiseen tarjouslaskentaan. Kantavana ajatuksena on ohjelmiston ja laitteiden saumaton yhteensopivuus. Samalla ohjelmistolla hallitset aineistot sekä koneohjaukseen että maastomittauksiin. Tieto liikkuu kahteen suuntaan eli toteutumatiedot työmaalta saadaan tuotua takaisin käsittelyä varten.

Rakentamisessa mallipohjaisuus ja 3D-koneohjaus ovat jo arkipäivää. Trimblen VisionLink-palvelu mahdollistaa mallipohjaisuuden hyödyntämisen rakentamisen laadun seurannassa. Toisin sanoen tilaaja ja sidosryhmät pystyvät seuraamaan rakentamisen etenemistä ja laatua lähes reaaliajassa web-portaalin kautta. Esimerkiksi tiivistyskoneen merkitys työmaalla nousee kokonaan uudelle tasolle. 3D-varusteltu tiivistyskone pystyy mittaamaan paitsi perinteisiä toteutumatietoja, myös jatkuvaa kantavuuteen liittyvää tietoa, kuten yliajokertoja ja suhteellista tiiveyttä.

Päämiehemme Trimble on alan globaali markkinajohtaja. Trimble hyödyntää mittausteknologian huippuosaamistaan monen tyyppisissä sovelluksissa ja ohjelmistoissa, esimerkiksi infran rakentamiseen liittyen. Huippuosaamisen osoituksena Trimblellä on hallussaan yli 1000 patenttia. Mittaustekniikan parissa Trimble on toiminut vuodesta 1978 alkaen.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat