Loadrite-vaakaratkaisut

Ratkaisumme Sinulle

Loadriten maarakennuskoneiden vaakaratkaisut tarjoavat alan monipuolisimmat ja tehokkaimmat työkalut punnitukseen sekä tuottavuuden seurantaan. Vaakaratkaisut ovat saatavilla pyöräkuormaajiin, kaivinkoneisiin ja kuljetinhihnoihin. Lisäksi saatavilla on tarvittavat raportointityökalut punnitustulosten käsittelyyn.

Vuodesta 1979 lähtien uusiseelantilainen Loadrite on kehittänyt ja valmistanut vaakoja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Loadrite on globaali markkinajohtaja maarakennuskoneiden vaakaratkaisuissa. Trimblen omistukseen Loadrite siirtyi vuonna 2013.

Kun vaadit punnitusratkaisuiltasi laatua, tarkkuutta, kestävyyttä ja monipuolisuutta, on valintasi Loadrite. Loadriten tuotekehitysammattilaisten vertaansa vailla oleva ymmärrys maarakennuskoneiden hydrauliikasta ja elektroniikasta sekä kaivos- ja infra-alan erityistarpeista on auttanut luomaan markkinoiden tarkimmat ja luotettavimmat vaa’at kaikkiin olosuhteisiin.

Pyöräkuormaajavaaka on mahdollista varmentaa kaupalliseen käyttöön, joten myyjä ja ostaja voivat olla varmoja punnitustulosten luotettavuudesta. Kaivinkonevaaka ja hihnavaaka antavat luotettavat punnitustulokset, joilla seuraat tuottavuutta sekä materiaalimääriä.