Maastomittausratkaisut

Ratkaisumme Sinulle

Trimble tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita maarakennuksen ammattilaisille. Mittalaitteista löytyy ratkaisu kaikkiin työmaan vaiheisiin, alustavasta kartoituksesta aina toteutumien mittaukseen. Osana Trimblen Connected Site -konseptia kaikki tieto liikkuu langattomasti pilven kautta. Kentällä mitattu tieto siirtyy toimistolle ja toimistolla valmisteltu aineisto kentälle, vaivattomasti. Voit olla varma, että mittaajalla on aina käytettävissään viimeisin aineisto. Näin säästyy kustannuksia ja työ tehostuu.

Kaikkia mittalaitteita ohjataan maastotietokoneilla, joissa on SCS900-ohjelmisto. SCS900 on optimoitu infra-alalle, joten mittaaminen on helppo oppia. Ominaisuuksia on mietitty nimenomaan maanrakennuksen tarpeita ajatellen. Valikoimasta löytyy sekä GNSS- että takymetrikojeita.

GNSS-vastaanottimet

Satelliitteja hyödyntävät GNSS-kojeet ovat yksinkertainen ratkaisu kaikkeen työmaan mittaukseen. Mallista riippuen kojeet hyödyntävät kaikkia nykyisiä ja tulevia satelliittijärjestelmiä (GPS, GLONASS, Galileo, Compass). Satelliittisignaalien ja Trimblen innovatiivisten ratkaisujen avulla GNSS-vastaanotin määrittää sijaintinsa cm-tarkasti. Sijainnin määritys on luotettava huonommissakin olosuhteissa. Esimerkkinä innovaatiosta Trimblen kehittämällä xFill-teknologialla on mahdollista jatkaa tarkkaa mittausta jopa useita minuutteja signaalikatkosten aikana.

 

Takymetrit

Erittäin tarkkoihin mittauksiin Trimble tarjoaa SPS-sarjan takymetrejä. SPS-kojeiden Magdrive- ja Multitrack-teknologiat varmistavat nopeimman ja tarkimman mahdollisen kohteen seurannan, joten ne sopivat erinomaisesti myös koneautomaatioon. 3Hz:n skannaustoiminnolla on helppoa ja nopeaa mallintaa kohteita vaarallisissa tai vaikeapääsyisissä paikoissa.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat