GNSS-vastaanottimet

Ratkaisumme Sinulle

Trimble GNSS-vastaanottimet – patentoitua teknologiaa ammattilaisille

Trimble GNSS-vastaanottimet ovat tulevaisuuden teknologiaa jo nyt. Trimble 360™-teknologia varmistaa yhteensopivuuden kaikkien nykyisten ja tulevien satelliittijärjestelmien kanssa (GPS, GLONASS, Galileo, Compass jne.). xFill-teknologian ansiosta voit jatkaa tarkkaa mittaamista signaalikatkosten aikana. Maxwell 6 –piirisarjan ansiosta teknologia on  vähäkohinaista ja virtapihiä, tämä varmistaa parhaan mahdollisen signaalien käsittelyn. Mittauksen alustus perustuu aivan uuteen, tarkempaan ja entistäkin luotettavampaan menetelmään. 440 kanavaa riittävät nykyisille ja tuleville satelliittijärjestelmille.

Kaikki Trimblen GNSS-laitteet on suunniteltu toimimaan luotettavasti VRS-palvelun kanssa.

 

Trimble SPS985 GNSS Smart-antenni

Trimble SPS985 GNSS -vastaanotin sisältää Trimblen viimeisimmän GNSS-teknologian. SPS985 on ns. Smart-antenni. Samaan yksikköön on integroitu GNSS-antenni, vastaanotin, radio, WiFi-antenni ja akku. Yhteys maastotietokoneeseen hoidetaan langattomasti Bluetooth-tekniikalla. Kojeen rakenne on suunniteltu kestämään rankka työmaakäyttö, IP-luokitus on 67 ja laite kestää 2 m pudotuksen betonilattialle. SPS985 toimii saumattomasti yhteen Trimblen 3D-koneautomaation kanssa.

SPS985 soveltuu mainiosti kaikkiin infra-alan maastomittauksiin. Kartoitus, merkinnät, tiemittaukset ja toteutumat hoituvat tarkasti ja luotettavasti. Luotettavuuden takaa Trimblen GNSS-teknologia ja patentoidut innovaatiot.


Trimble SPS Essentials                                                                                                                                                                                        

Trimble SPS Essentials on uusi, kohtuuhintainen paketti GNSS-mittauksiin. Nyt saat Trimblen laatua edullisessa ja helppo-käyttöisessä paketissa. Paketti sisältää:  

  • Trimble Site Mobile -maastotietokoneen
  • Trimble SPS985L GNSS-vastaanottimen
  • Trimble SCS900 -maastomittausohjelmiston
  • Kartoitussauvan ja muut tarvikkeet.
     

SPS Essentials on suunnattu erityisesti infra-alan toimijoille, joilla ei välttämättä ole aiempaa kokemusta mittaustyöstä. GPS ja GLONASS kuuluvat vakiovarustukseen. Muilta ominaisuuksiltaan SPS985L-vastaanotin vastaa melko pitkälle isoveljeään SPS985-vastaanotinta. SPS Essentials toimii saumattomasti yhteen Trimblen 3D-koneautomaation kanssa.

SPS Essentials soveltuu mainiosti useimpiin infra-alan maastomittauksiin. Kartoitus, merkinnät, tiemittaukset ja toteutumat hoituvat tarkasti ja luotettavasti. Luotettavuuden takaa Trimblen GNSS-teknologia ja patentoidut innovaatiot:

Trimble SPS585 GNSS Smart-antenni

SPS585 on edullinen antenni, mutta siinä on kaikki Trimblen satelliittipaikannuksen kehittyneimmät ominaisuudet. Antennin runko on muovia ja se on varustettu sisäisellä akulla. SPS585-antennissa on kiinteät magneetit pohjassa, joilla se kiinnittyy kartoitussauvaan. Magneettien avulla SPS585-antenni on nopeasti kiinnitettävissä ajoneuvon katolle, jolloin omaa tarkkaa sijaintia työmaalla voi seurata myös siirtymien aikana.

  • SPS585-antennin tarkkuus on vakiona 10/10 cm, päivitettävissä tarkaksi 1/1 cm.
  • SPS585-antennia voi käyttää VRS-palvelun tai Trimble IBSS-palvelun kanssa. Antennissa ei ole sisäistä radioita, joten ns. perinteinen tukiasema käyttö ei ole mahdollista.


SPS855 GNSS-vastaanotin

Trimble SPS855 on modulaarinen vastaanotin. Tyypillinen sovellus on käyttö tukiasemana 3D-koneautomaation tai maastomittausten kanssa. Vastaanotin on mahdollista sijoittaa turvallisesti sisätiloihin ja GNSS-antenni sekä radioantenni sijoitetaan suorituskyvyn kannalta optimaaliseen paikkaan. SPS855 GNSS-vastaanotinta voidaan tarvittaessa käyttää myös ääriolosuhteissa ulkoasennuksena.

 

IBSS

IBSS-teknologialla jaat korjaussignaalin mobiilitekniikalla esimerkiksi 3D-koneautomaatiota varten. Maasto-olosuhteista riippuen IBSS kattaa mahdolliset radion katveet ja laajentaa toimintaetäisyyttä.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat