GNSS-vastaanottimet

Ratkaisumme Sinulle

Trimble GNSS-vastaanottimet – patentoitua teknologiaa ammattilaisille

Trimble GNSS-vastaanottimet ovat tulevaisuuden teknologiaa jo nyt. Trimble 360™-teknologia varmistaa yhteensopivuuden kaikkien nykyisten ja tulevien satelliittijärjestelmien kanssa (GPS, GLONASS, Galileo, Compass jne.). xFill-teknologian ansiosta voit jatkaa tarkkaa mittaamista signaalikatkosten aikana. Maxwell 6 –piirisarjan ansiosta teknologia on  vähäkohinaista ja virtapihiä, tämä varmistaa parhaan mahdollisen signaalien käsittelyn. Mittauksen alustus perustuu aivan uuteen, tarkempaan ja entistäkin luotettavampaan menetelmään. 440 kanavaa riittävät nykyisille ja tuleville satelliittijärjestelmille.

Kaikki Trimblen GNSS-laitteet on suunniteltu toimimaan luotettavasti VRS-palvelun kanssa.


Trimble SPS585 GNSS Smart-antenni

SPS585 on edullinen antenni, mutta siinä on kaikki Trimblen satelliittipaikannuksen kehittyneimmät ominaisuudet. Antennin runko on muovia ja se on varustettu sisäisellä akulla. SPS585-antennissa on kiinteät magneetit pohjassa, joilla se kiinnittyy kartoitussauvaan. Magneettien avulla SPS585-antenni on nopeasti kiinnitettävissä ajoneuvon katolle, jolloin omaa tarkkaa sijaintia työmaalla voi seurata myös siirtymien aikana.

 • SPS585-antennin tarkkuus on vakiona 10/10 cm, päivitettävissä tarkaksi 1/1 cm.
 • SPS585-antennia voi käyttää VRS-palvelun tai Trimble IBSS-palvelun kanssa. Antennissa ei ole sisäistä radioita, joten ns. perinteinen tukiasema käyttö ei ole mahdollista.


SPS855 GNSS-vastaanotin

Trimble SPS855 on modulaarinen vastaanotin. Tyypillinen sovellus on käyttö tukiasemana 3D-koneautomaation tai maastomittausten kanssa. Vastaanotin on mahdollista sijoittaa turvallisesti sisätiloihin ja GNSS-antenni sekä radioantenni sijoitetaan suorituskyvyn kannalta optimaaliseen paikkaan. SPS855 GNSS-vastaanotinta voidaan tarvittaessa käyttää myös ääriolosuhteissa ulkoasennuksena.


IBSS

IBSS-teknologialla jaat korjaussignaalin mobiilitekniikalla esimerkiksi 3D-koneautomaatiota varten. Maasto-olosuhteista riippuen IBSS kattaa mahdolliset radion katveet ja laajentaa toimintaetäisyyttä.


SPS785

Trimble SPS785-GNSS antennia voidaan käyttää joko osana tavallista maastomittausjärjestelmää tai tukiasemana, esimerkiksi koneohjausjärjestelmille. SPS785-vastaanottimen ominaisuuksiin kuuluu mm. kaikki satelliittikonstellaatiot vakiona, joka tuo käyttöösi uudet Eurooppalaiset Galileo-satelliitit. Tämä takaa jopa seitsemän satelliittia lisää mittaukseen, mikä parantaa tarkkuuttasi vaikeissakin olosuhteissa.

SPS785:ssä antenni on sijoitettu kartoitussauvan sisään, jossa se on suojassa katkeamiselta. GNSS-vastaanotin, antenni ja akku - kaikki yhdessä paketissa. Kevyt ja kompakti muotoilu.

SPS785 tarjoaa luotettavat ja tarkat mittaukset hyödyntäen alan viimeisintä teknologiaa:

 • Asennettavissa 2W UHF radio tukiasemakäyttöön
 • Täysi hyödynnettävyys kaikista kuudesta GNSS-järjestelmästä: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS ja SBAS
 • Tarkkuus normaali RTK (2/2)


SPS986

SPS986 GNSS -älyantenni on Trimblen lippulaiva maastomittauksen vastaanottimista. Kaikkien aikojen kestävin runko takaa mittauksen jatkuvuuden vaativimmissakin olosuhteissa. Antenniin saat lisäominaisuuksina mm. eBubble, jolla saat tasauskuplan tallentimen näyttöön sekä kallistuksen kompensoinnin, jolla kartoitat ja merkitset pisteet sekä linjat riippumatta antennin asennosta.

Trimble xFill-teknologia: Trimble xFill-teknologia mahdollistaa mittaukset vaikka GNSS-korjaukset hetkellisesti katkeaisivatkin, esimerkiksi puuston peitteen tai rakennusten vuoksi.

Dynaaminen kallistus: Dynaaminen kallistusominaisuus mahdollistaa nopeamman tiedonkeruun, jolloin voit kartoittaa esimerkiksi suuria pintamalleja entistä nopeammin ja tarkemmin.                                               

SPS986 käyttää kehittynyttä Trimble R-Track -teknologiaa sekä seuraavia satelliittipaikannusjärjestelmiä ja korjauslähteitä:

 • GPS, GLONASS ja mahdollisuus Galileo-, QZSS- ja BeiDou -järjestelmiin
 • SBAS (Satellite-Based Agumentation Systems) -järjestelmiä kuten: WAAS, EGNOS, MSAS ja QZSS
 • OmniSTAR VBS, XP tai HP
 • GNSS-tukiasemakorjaus (RTK)
 • DGPS-korjaus UHF-radiolla (RTCM)
 • Virtuaalinen tukiasema (VRS)
 • Trimble internet tukiasema palvelu (IBSS)
 • Trimble xFill™ -teknologia