VisionLink™ kaluston ja työmaan hallintaan

Ratkaisumme Sinulle

VisionLink™ on monipuolinen web-pohjainen palvelu. Sen avulla seuraat missä työkoneet sijaitsevat ja saat paljon muutakin tietoa. Pystyt jopa seuraamaan projektin etenemistä perustuen työkoneiden kartoittamaan aineistoon. Langaton tiedonsiirto tapahtuu Trimble SNM940 -modeemin kautta. SNM940 on vakiovaruste kaikissa Trimblen koneautomaatioissa. VisionLink on modulaarinen ratkaisu, jonka toiminnallisuus voidaan jakaa kolmeen osaan:

Kaluston hallinta

Yksinkertaisimmillaan VisionLink näyttää koneiden sijainnin karttapohjalla sekä käyttötunnit. Myös koneiden käyttöasteista on mahdollista saada kattavasti tarkkaa tietoa. Huoltojen hallinnointi onnistuu. VisionLinkiin voi tallentaa huolto-ohjelmat sekä tarvittavat osat ja työkalut, halutessa jopa mutterin tarkkuudella. Asiakas saa muistutuksen sähköpostitse, kun huollon ajankohta lähestyy.

Mikäli asiakkaalla on käytössä TirePulse-renkaidenvalvontajärjestelmä, saadaan siitäkin tiedot VisionLinkiin. Vastaavasti hälytykset sähköpostitse lähtevät etukäteen määritellyille henkilöille.

 

2D-projektinhallinta

2D-projektinhallinta mahdollistaa massojen seurannan työmaalla. Voit seurata ajoaikoja sekä kuormien määrää ja verrata niitä tavoitearvoihin. Tietoja on mahdollista tarkastella jopa yksittäisen auton tasolla. Palvelu sisältää kattavan raportoinnin ja raportointia voi automatisoida halutuille henkilöille. 2D-projektinhallinta on siten hyvä väline projektinhallintaan ja resursointiin.

 

3D-projektinhallinta

Pisimmilleen vietynä VisionLink mahdollistaa projektin seuraamisen lähes reaaliajassa, perustuen työkoneiden kartoittamaan aineistoon. Tallennus tehdään Trimblen 3D-koneautomaatiolla varustetuilla koneilla. Tallennettu aineisto siirtyy automaattisesti VisionLink-palveluun. Palvelussa voit verrata tallennettua aineistoa suunnitelmiin. Näet hetkessä työmaan tilanteen visuaalisella leikkaa/täytä-kartalla. Lisäksi voit laskea tilavuuksia pintojen välillä ja ottaa leikkauksia aineistosta. Raporttipuolella on mahdollista ottaa esim. leikkaa/täytä-raportti itse määritellyllä paaluvälillä ja sivumitalla. Raportointia voi myös automatisoida halutuille henkilöille. Lue lisää 3D-koneohjauksesta.

Tiivistyskoneiden osalta VisionLink tarjoaa erittäin visuaalisen näkymän tiiveydestä ja yliajokerroista. Asfalttipuolella käytetään lisäksi asfalttimassan lämpötilakartoitusta. VisionLinkin avulla laadunvarmistus on helppoa ja visuaalista. Lue lisää tiivistyskoneiden 3D-ratkaisuista.