Palvelut infra-alan ammattilaisille

Ratkaisumme Sinulle

Huolto ja tekninen tuki

Asiakkaan kannalta oikein toimiva laitteisto on olennaisen tärkeä. SITECH Finland on Trimblen valtuuttama huolto Suomessa. Käytössämme on ajanmukainen huoltotila Vantaalla sekä hyvin varusteltu liikkuva huoltokalusto. Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • korjaustyöt
  • varaosat
  • päivitykset
  • tekninen tuki.

Huollon ja teknisen tuen yhteystiedot:
020 510 2298
huolto@sitech.fi
Manttaalitie 9, 01530 Vantaa

 

Takuut

Tuotteiden normaalia tehdastakuuta on mahdollista jatkaa jopa 5 vuoteen asti. Jatkettu takuu vastaa kattavuudeltaan normaalia tehdastakuuta, eli sisältää takuutyöt, varaosat sekä päivitysoikeudet. Jatketun takuun voit hankkia myös normaalin takuun jo umpeuduttua.

 

Koulutus

Oikein käytetty laitteisto maksimoi asiakkaalle hyödyt ja tuottavuuden. Järjestämme räätälöityjä ohjelmisto- ja laitekoulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaan joko omissa tiloissamme Vantaalla tai asiakkaan luona. Hankinnan yhteydessä annamme aina koulutuksen asiakkaalle.

 

Vuokrauspalvelu

Monessa tapauksessa vuokraaminen on järkevä vaihtoehto. Tarjoamme 3D-koneohjausjärjestelmiä ja mittalaitteita vuokralle joustavasti, asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuokra-aika ja mahdollinen lunastus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Soita ja kysy lisää!

 

Trimnet VRS

Olemme Geotrim Oy:n tarjoaman Trimnet VRS -palvelun virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Lisätietoa palvelusta löytyy osoitteesta www.geotrim.fi.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat