Korjaamolaitteet

Ratkaisumme Sinulle

Korjaamolaitteiden myyntiä Wihurilla jo 100 vuotta

Tuomme maahan tunnettujen valmistajien korjaamo- ja hoonauslaitteita. Meiltä löytyy laitteet autokorjaamoille, katsastusasemille, korikorjaamoille, ammattikouluille, huoltoliikkeille ja metalliteollisuudelle. Saat kauttamme myös laitekoulutuksen, korjaamosuunnittelun, laitteiden asennukset ja huollon.

Ammattitaitoiset myyjämme löytävät parhaat ja tuottavimmat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Opetamme asiakkaillemme laitteiden oikean käytön, mikä auttaa heitä hyödyntämään parhaiten laitteiden ominaisuuksia. Korjaamosuunnittelumme auttaa asiakasta käyttämään tilojaan mahdollisimman tehokkaasti ja toiminnallisesti. Asennuspalvelumme on koulutettu tavarantoimittajiemme toimesta – meillä on aina uusin ja paras tieto laitteiden asennuksista.

Huoltomme tarjoaa mahdollisuuden tehdä laitteelle pitkäaikainen huoltosopimus, joka on laitteen toiminnan kannalta edullinen ja toimiva ratkaisu. Huoltomiehillämme on alalla vaadittavat pätevyydet ja valmistajien antama koulutus. Pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme laitteet ovat maailmalla erittäin tunnettuja ja huippulaatuisia.
 

Katso poistomyyntituotteemme täältä

Hunter on nelipyöräsuuntauslaitteiden maailman johtava valmistaja ja Hunterin 3D-teknologia on alan huippua. Hunter-tasapainotuslaitteet ja -rengaskoneet ovat patentoitujen ratkaisujen parhaimmistoa. Hunterilta löytyy myös nopeaan testaukseen soveltuva QuickCheck-mittauslaitteisto, jolla voidaan testata asiakkaan autosta renkaan auraus- ja camberkulmat, jarrut, akku sekä renkaan urasyvyydet.

Nussbaum-nostimet ovat erittäin tunnettuja luotettavuudestaan ja toimivuudestaan. Nussbaumin patentoitu HyperFlow-tekniikka on parasta alallaan. Nussbaum Wihurilla edustuksessa jo 35 vuotta! Wihuri aloitti maahantuonnin vuonna 1984 ja toimii edelleen ainoana virallisena maahantuojana Nussbaum-nostimille.

Pako- ja savukaasunpoistossa on Worky tänä päivänä yksi alan innovatiivisimmista valmistajista. Worky hallitsee myös keskuspölynpoistojärjestelmät ja helposti muunneltavat paineilmaputkistot.  

Ilmastoinnin huoltolaitteissa Ecotechnicsin patentit ovat mahdollistaneet pienikokoiset ja toimivat laitteet sekä R134a- että HFO (R1234yf) -kylmäaineille. Myös auton sisätilan puhdistukseen ja raikastukseen soveltuva Saniflux-bakteerinpoistojärjestelmä on yhdistettävissä ECK-huoltolaitteisiin tai käytettävissä omana yksikkönään.

Öljynjakelujärjestelmissä Gartec on tunnettu valmistaja. Järjestelmiä löytyy myös muille nesteille kuten AD-Bluelle, jäähdytysnesteenä käytettävälle glykolille sekä lasinpesunesteelle. Järjestelmän koko voi olla yhdestä tynnyristä ylöspäin. Jäteöljylle ja nesteelle löytyy myös tabletille tai pc-tietokoneelle rakennettavia järjestelmiä.  

Saksalainen AHS on jarrutestauksessa ja tehodynamometreissä tunnettu valmistaja. Vanhimmat käytössä olevat jarrudynamometrit ovat kymmeniä vuosia vanhoja. Laitteet ovat osoittautuneet erittäin kestäviksi katsastuskäytössä.

Myös akselikeventimien valmistaja Nenab on erittäin tunnettu katsastusasemilla. Nenabin paineilmatoimiset akselikeventimet ja hallinostimet ovat huippulaatuisia ja hyvin pitkäikäisiä.

Raskaalle kalustolle löytyy laitteita usealta valmistajalta, joista suurimpiin kuuluvat Ravaglioli ja J.A. Becker. JABin valmistamat hydrauliset sylinterinostimet ovat erittäin luotettavia ja huolellisesti valmistettuja. Sylinterinostimissa löytyy valikoimaa henkilöautosta panssarivaunuun ja myös kiskokaluston nostotarpeisiin.

Rengashuollon tarpeisiin löytyy Kart Wulkan -rengaspesurit, joilla saadaan pidennettyä rengaskoneiden käyttöikää.

Voimme toimittaa asiakkaallemme avaimet käteen -periaatteella autokorjaamon kaikki tarvittavat laitteet suunniteltuna, asennettuna ja käyttökoulutuksen kanssa. Huoltomme auttaa määräaikaishuollossa tai huoltosopimuksissa sekä mahdollisissa vikatapauksissa kaikkien myymiemme laitteiden kanssa.  

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat