Saksinostimet

Ratkaisumme Sinulle

Nussbaum on saksinostimien kehittäjä ja edelläkävijä. Ensimmäiset saksinostimet Nussbaum valmisti jo 80-luvulla. 2-piirinen NT-hydraulijärjestelmä tuli markkinoille vuonna 1999. Nussbaum Wihurilla edustuksessa jo 35 vuotta! Wihuri aloitti maahantuonnin vuonna 1984 ja toimii edelleen ainoana virallisena maahantuojana Nussbaum-nostimille.

Suuren suosion saanut Nussbaumin helmasta nostava Jumbo NT on nykyään nostoteholtaan 3,2 tonnia. Hydraulijärjestelmänä on uusi HyperFlow-tekniikka, joka hoitaa varman tasauksen aina yläasentoon nostettaessa. Hydraulijärjestelmälle tehdas antaa 5 vuoden takuun. Jumbo NT on helppo ja nopea asentaa. Nostimelle ajo on nopeaa ja vaivatonta (korkeus ala-asennossa 10 cm). Lyhyt saksinostin säästää tilaa ja on varteenotettava vaihtoehto isompiinkin korjaamoihin yleishuoltonostimeksi. Saatavana on myös 3,5 ja 4 tonnin versiot, joissa nostosillan pituus on markkinoiden pisin. Lyhyt saksinostin voidaan myös upottaa lattiaan.

Ajosiltatyyppisiä saksinostimia (Uni-Lift) on kokoluokassa 3,2-8 tonnia. 5-tonniseen nostimeen asti on saatavana nelipyöräkevennin, ohjauksensuuntausvarustus ja ravistin. Akselikevennin löytyy kaikkiin malleihin 3,5 tonnista ylöspäin. NT-tekniikka on malleissa 3,2-5 tonnia.