Kevyen kaluston sylinterinostimet

Ratkaisumme Sinulle

Saksalainen JAB (J.A.Becker) on valmistanut sylinterinostimia jo 1930-luvulta lähtien. Oikein asennettuina ja huollettuina nostimet kestävät helposti sukupolvelta toiselle. Wihuri on tehnyt yhteistyötä JAB:n kanssa jo n. 50 vuotta.

Upotettava nostin on hyvä vaihtoehto, jos rakennetaan kokonaan uusi korjaamo. Nostimien paikat määritellään harkitusti ennen lattian tekoa ja asennus suoritetaan lattiavaluun sijoitettavaan teräsraamiin. Sylinterimontut voidaan tehdä betonivaluna tai nostinvalmistaja toimittaa työmaalle sylintereitä suojaavat teräskasetit. Pitkän tähtäimen korjaamosuunnitelmassa on perusteltua kaivaa montut myös olemassa olevaan rakennukseen.

Kevyen kaluston sylinterinostimia löytyy välillä 3 – 6.5 tonnia. Yleisimmin käytetty nostoelin on helmasta nostava ns. H-pää. Ala-asennossa lattian pinnalle jäävät ainoastaan nostotallat yhdyspalkkeineen (n. 50 mm). Yliajo on vaivatonta pienelläkin autolla. Tallojen asemaa voidaan säätää pituussuunnassa ja optiona myös leveyssuunnassa. Vaihtoehtoisesti on tarjolla nivelöityjä nostovarsia tai pyöristä nostavia ajosiltoja.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat