Korjaamolaitteiden huolto

Ratkaisumme Sinulle

Korkealaatuiset tuotteemme tarvitsevat korkealaatuista huoltoa, jotta ne olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä käytössä. Huoltomme auttaa teitä asennuksista lähtien aina vuotuisiin vuositarkastuksiin sekä vuosittaisiin kalibrointeihin ja päivityksiin. Maahantuojana meillä on myös oikeat työkalut sekä laitteet tuotteidemme korjaamiseksi. Huoltomme on ammattitaitoinen ja osaava. Pidämme tietoa ja taitoa yllä säännöllisillä koulutuksilla.

Tarjoamme asennus- ja huoltopalvelut kaikkiin myymiimme laitteisiin aina korjaamon suunnittelusta käyttökoulutukseen asti.
 

Autonostimet
Ammattikäytössä olevat ajoneuvonostimet tulee tarkastuttaa vuosittain!
Kysy tarjousta nostimien vuositarkastuksiin merkistä riippumatta.
Puh. 020 510 2306

Mittalaitteet
Kaikki mittalaitteet on syytä tarkistaa ja kalibroida vuosittain! Ei pelkästään laatujärjestelmän vuoksi, vaan tasokkaan asiakaspalvelun säilyttämiseksi sekä asiakasreklamaatioiden vähentämiseksi. Mittalaitteiden oikeaoppinen käyttö ja asiallinen kohtelu vähentää huoltotarpeita ja pidentää laitteiden ikää.

Huolto- ja ylläpitosopimukset

Varmin tapa pitää laitteesi kunnossa koko elinkaaren ajan on tehdä heti laitteen hankinnan yhteydessä laitteelle edullinen vuosihuoltosopimus. Näin me pidämme yllä vuosittaiset tarkastukset, kalibroinnit, päivitykset sekä huollot laitteillesi automaattisesti.
Tarjoamme sopimusta kaikkiin meidän maahantuomiin merkkeihin. Tämän lisäksi tarkastamme kaiken merkkiset ajoneuvonostimet ja kalibroimme kaikenmerkkiset perinteiset momenttiavaimet.


Kysy laitteillenne huolto- ja ylläpitosopimusta!

Katso korjaamolaitteiden huollon yhteystiedot

 

Varaosat

Käyttämällä alkuperäisiä laitevalmistajan varaosia varmistatte laitteen toimivuuden ja turvallisuuden. Pidämme omassa varastossamme laajan valikoiman laitteidemme alkuperäisiä varaosia, jolloin laitteen rikkouduttua pystymme palvelemaan teitä nopeasti ja varmasti.

Työ- ja varaosatilaukset
Puh. 020 510 2306
korjaamolaitehuolto@wihuri.fi