Tasapainotuskoneet kevyelle kalustolle

Ratkaisumme Sinulle

Hunter-renkaantasapainotuskoneet ovat käytettävyydeltään helppoja ja kestäviä. Mallistosta löytyy sopiva renkaantasapainotuskone kaikille kevyen kaluston rengastöitä tekeville.

Maahantuomme ja myymme huippuun kehitetyt Hunter-renkaantasapainotuskoneet kevyelle kalustolle. Meiltä saat myös koulutuksen. Valikoimastamme löytyy myös autonvalmistajien hyväksynnällä varustetut koneet, mm. merkeille Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi ja BMW.

Hunter RFE ( Road Force Elite) –tasapainotuskone on maailman edistyksellisin laite henkilö- ja pakettiautonrenkaiden tasapainotukseen ja värinänpoistoon. GSP 97 RFT -koneella on VAS6230B-, MB- ja BMW-hyväksyntä. Renkaan koosta riippumatta kone suoriutuu painotuksesta ja optimoinnista aina parhaalla mahdollisella tavalla. Laite mittaa pyörän pyöreyden kuormitettuna, jolloin se vastaa autolla suoritettavaa koeajoa. Pyöreys mitataan noin 600 kg:n kuormalla. Hunter-tasapainotuskoneista löytyy myös merkkihyväksyttyjä koneita ilman pyöreyden mittausta, kuten Hunter GSP9200TOUCH, GSP92MB ja GSP92BMW.  Valikoimasta löytyy lisäksi Hunter GSP9200LITE -tasapainotuskoneet vähäisempään käyttötarpeeseen.