Valaisimet

Ratkaisumme Sinulle

Scangrip on selkeä edelläkävijä työvalaisimissa. Uusi COB Led-tekniikka ja akkukäyttöisyys pienissäkin käsivalaisimissa tuo lisää valotehoa, käytännöllisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä.

Scangripin valikoimasta löytyy sopiva valaisin kaikenlaiseen työhön. Kynävalaisin kulkee helposti mukana ja tarjoaa perinteistä taskulamppua paremman valon. Aavistuksen kookkaampana kynävalaisimen saa myös ladattavana. Nova-sarjan valaisimet tarjoavat äärimmäisen suuren valotehon vaikkapa pienelle työmaalle tai huonetilaan. Valaisimet kestävät kolhuja ja pudotusta, eivätkä kuumene vaarallisesti. Kynävalaisimen ja Nova-sarjan väliltä löytyy lukuisa määrä käsivalaisimia eri hintaluokissa ja eri käyttötarpeisiin.

Line Light –sarjan valaisimet ovat COB Led –tekniikalla toteutettuja putkivalaisimia. Halkaisija on ainoastaan 25 mm ja valaisin kestää todella koviakin kolhuja. Valaisin on täysin vesitiivis. Line Light –valaisimia on saatavana sekä ladattavina että verkkojohdolla. Auton moottoritilatöihin löytyy kätevä konepeltivalaisin joko johdollisena tai ladattavana.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat