Maataloustarvikkeet

Ratkaisumme Sinulle

Wihurin maataloustarvikevalikoima kattaa alkuvaiheessa tärkeimmät kasvinviljelytilojen tuotantotarvikkeet. Edustussopimukset on tehty suoraan valmistajien kanssa ja niiden valinnassa suomalaisuudella on ollut suuri merkitys. Liikevaihdoltaan tärkein tuoteryhmä koostuu lannoitteista ja edustammekin lohjalaista perheyritystä Cemagro Oy:tä. Yrityksen uusi tuotantolaitos on juuri aloittanut toimintansa Tohmajärvellä.

Kasvinsuojeluaineet muodostavat valikoimaltaan maataloustarvikekaupan laajimman tuoteryhmän. Wihuri Oy Tekninen Kauppa edustaa alan merkittävimpiä valmistajia. Lähestyvän kasvukauden osalta neuvottelut on jouduttu käymään varsin myöhään, mutta siitä huolimatta tälle keväälle on tehty myyntisopimukset mm. FMC:n, Bayerin, Basfin, Syngentan, Adaman ja Nufarmin tuotteista. Valikoimasta löytyy myös useita tunnettuja yksinmyyntituotteita. Kasvinsuojeluaineet varastoidaan Vantaan keskusvarastossa, josta ne toimitetaan keskitetysti suoraan asiakkaille.

Myös tärkeimmät peltokasvien siemenet löytyvät nyt Wihurin valikoimista. Yhteistyötä tehdään sekä Peltosiemen- että Tilasiemen-pakkaamoiden kanssa. Tarjonta vaihtelee jonkin verran alueittain, kunkin pakkaamon tuotannossa olevan lajikevalikoiman mukaan. Jatkossa pyrimme keskittymään muutamaan valtalajikkeeseen. Tämän kevään kylvöille löytyy vielä siemeniä ja tarjolla on mm. uutta Vanille-mallasohralajiketta.

Maatilojen polttoainekaupassa jälleenmyyntisopimus on tehty ST1:n kanssa. Myynnissä on maatilojen tarvitsemat nestemäiset polttoaineet eli poltto- ja dieselöljyt, joita voidaan myydä kaikkialle Manner-Suomeen. Muita myyntiin tulevia tuotteita ovat John Deere -paalaustarvikkeet, eli paaliverkot, paalinarut ja käärintäkalvot. Tuotteet on erityisesti suunniteltu käytettäviksi John Deere-paalaimissa, mutta toimivat erinomaisesti myös muissa merkeissä.

 

Löydä lähin maataloustarvikkeiden myyjäsi osoitteesta www.witraktor.fi > >