Artikkelit

Ratkaisumme Sinulle

Uusi vastapainotrukkisukupolvi

Viisi syytä valjastaa Oikea Työjuhta käyttöön

Linden uusissa H20 - H35 -vastapainotrukeissa on paljon erinomaisia ominaisuuksia, jotka täyttävät mitä erilaisimmat vaatimukset. Olemmekin koonneet alle viisi merkittävintä syytä, miksi juuri sinun kannattaa valjastaa Oikea Työjuhta käyttöösi.

1. Tuottavuus ja kustannustehokkuus

Tehokkuuden ja tuottavuuden osalta vastapainotrukkimme tarjoavat luokkansa parasta suorituskykyä. Kehittynyt portaaton voimansiirtojärjestelmä siirtää moottorin tehon energiatehokkaasti vetopyöriin ja vähentää huomattavasti kustannuksia. Optimoitu rungon ja ohjaamon rakenne optimaalisinta näkyvyyttä varten, mukava ja ergonominen työasema, kehittynyt mastorakenne parasta turvallisuutta varten kuormankäsittelyssä, kunnossapidon helppous sekä kehittyneet etäyhteydet. Nämä kaikki yhdessä varmistavat haarukkatrukkien maksimaalisen tuottavuuden käytössä. Lisäksi eri mallien ja lisävarusteiden avulla voi mukauttaa laitteet juuri omiin tarpeisiin, räätälöidyt rakenteet mukaan lukien. Näin mikään ei estä saavuttamasta parasta tuottavuutta.

2. Turvallisuus

Mitä turvallisuuteen tulee, mitään ei tulisi jättää sattuman varaan. Siksi Linden vastapainotrukit tarjoavat suurimman mahdollisen turvallisuustason. Jo tehtaalta poistuessaan trukkien passiivisen turvallisuuden taso on asetettu korkealle; matala painopiste yhdessä ripustetun ohjausakselin kanssa vähentävät merkittävästi kaatumisisia kääntymisen yhteydessä. Koetellut ja testatut yläpuoliset kallistussylinterit yhdessä vääntöä kestävän mastorakenteen kanssa eivät vain takaa korkeaa nostokykyä vaan myös turvallisen ja herkän kuorman käsittelyn korkeissa nostokorkeuksissa. Muita turvallisuustekijöitä Linden trukeissa on muun muassa erinomainen näkyvyys kuormaan ja ympäristöön, ajonopeuden automaattinen rajoitus käännöksissä, Linde load assist järjestelmä turvalliseen kuormankäsittelyyn, elektroninen turvavyönvalvonta Turvallisuutta parantavat myös monet kuljettajan avustusjärjestelmät ja varoitus- sekä valaistusjärjestelmät.

3. Huippuergonominen kuljettajan työasema

Haarukkatrukki ei ole vain työkalu esineiden kuljettamiseen pisteestä A pisteeseen B. Ennen kaikkea se on työasema, joka on tehty mahdollisimman ergonomiseksi älykkäillä ratkaisuilla ja yksilöllisesti säädettävillä ohjaamokomponenteilla. Siksi Linden kaikkia vastapainotrukkeja voidaan käyttää täydellisesti ja mahdollisimman vähäisellä fyysisellä rasituksella sekä ergonomisesti. Työaseman parasta antia ovat: matala melutaso, monitoimikäsinoja ja Linden kuormauksen hallinta, ergonominen ohjauspyörän sijainti, muokattava yläpuolinen konsoli, näyttö kattavilla tiedoilla sekä talon parhaat istuimet.

4. Erinomainen näkyvyys ohjaamosta ympäristöön

Ohjaamolla tai ilman: siitä riippumatta vastapainotrukeissamme on erinomainen näkyvyys ulos. Ohjaamo ei ole pelkästään erittäin tilava vaan siinä on myös vaikuttavan suuret ikkunat, mikä antaa kuljettajalle tunteen näköalapaikalla istumisesta. Tietoja ohjaamoistamme:
→ Turvakatoksen korkeus ja leveys antavat runsaasti tilaa liikkua ympäriinsä.
→ Poikkeuksellisen kapeat profiilit turvakatoksen edessä tarjoavat paremman näkyvyyden kulkusuuntaan.
→ Käyttäjillä on nyt 10 senttimetriä ylimääräistä pääntilaa ja 51 senttimetriä jalkatilaa.
→ Saatavilla myös merikonttien lastaukseen soveltuvana

5. Digitaalisuus

Verkkoyhteys tarjoaa tehokkuuden lisäpotentiaalia, samoin kuin ajoneuvotietojen käyttö ja analysointi kalustonhallinnan avulla. Trukit ovat valmiita aloittamaan näiden vaatimusten täyttämisen heti, kun ne lähtevät tehtaalta, sillä Linden uudet vastapainotrukit ovat yhdistettynä verkkoon 24/7. Digitaalisuuden etuja ovat: helppo tiedonsiirto trukista palvelimille, kaikki yhdellä vilkaisulla oli sitten kyse käyttötunneista tai käyttöoikeuksien hallinnasta, korkeatasoinen tietosuoja, käyttövalmiuden varmistaminen virhekoodien ilmoittamisella, luotettava anturitekniikka, joka rekisteröi kaikki laitteistoon vaikuttavat tekijät, sekä trukin tarkan sijainnin tunnistaminen. Nämä kaikki edellä mainitut parantavat huollon optimointia, turvallisuutta ja kalustonhallintaa.


Lue lisää uudesta Linden vastapainotrukkisukupolvesta >>

Ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!