Erikoisratkaisut

Ratkaisumme Sinulle

Laajasta trukkimallistostamme löytyy suuri määrä valmiita materiaalinkäsittelyratkaisuja erityyppisiin toimintaympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Mallistomme sisältää kaikentyyppiset trukit sisä- ja ulkokäyttöön. Olipa kyseessä materiaalin siirrot, keräily, pinonta, hyllytys, lastaus- ja purkutyö tai muu materiaalinkäsittely, useimmiten löydät käyttöösi sopivan ratkaisun perusmallistostamme.

Perusmallistoamme täydentävät erityistarkoituksiin suunnitellut trukit. Mikäli valmiit ratkaisut eivät sovellu käyttötarkoitukseesi, voi sopiva vaihtoehto löytyä erikoistrukkien joukosta. Erikoistrukki voi olla sarjavalmistettu, muunnos sarjavalmisteisesta trukista tai erikoisvalmisteinen tiettyyn käyttöön tarkoitettu trukki. Tarjolla on laaja joukko jo valmiita ratkaisuja. Mahdollista on myös suunnitella ja valmistaa ratkaisu mittatilaustyönä tarpeesi mukaan.

Muutamia esimerkkejä erilaisista ratkaisuista:

Pitkän tavaran käsittely

Pitkien tai muuten hankalien kappaleiden jatkuvaan käsittelyyn soveltuvat trukit ja ratkaisut, kuten kylki- ja monitietrukit.


Räjähdysvaaralliset tilat / ATEX

Räjähdysvaarallisia tiloja ja tiloissa käytettäviä laitteita koskeva ATEX-lainsäädäntö tuli voimaan vuonna 2003. ATEX-säädökset koskevat kaikkia niitä työnantajia, joiden työntekijät voivat joutua alttiiksi palavista nesteistä, kaasuista tai pölyistä aiheutuvalle räjähdysvaaralle.

Räjähdysvaarallisissa tiloissa toimivat trukit on valittava ATEX-laitesäädöksissä määriteltyjen luokkien mukaisesti. Luokitelluissa tiloissa on käytettävä määriteltyyn laiteluokkaan valmistettua trukkia, jonka tulee tapauksen mukaan soveltua kaasulle, höyrylle, sumulle tai pölylle. Trukin tulee lisäksi olla valmistettu siten, ettei laitteen korkein pintalämpötila saavuta sen vaikutuspiirissä mahdollisesti olevan kaasun, höyryn tai pölyn syttymislämpötilaa. Trukki ei myöskään saa aiheuttaa kipinöitä tai muuta syttymislähdettä, joka voisi sytyttää räjähdyskelpoisen ilmaseoksen.

Mallistostamme löydät turvalliset trukit ATEX-tilaluokkiin 1, 2, 21 ja 22. Räjähdyssuojatut versiot on saatavilla useimmista trukkimalleistamme.

 

Räätälöidyt trukit

Valittavanasi on useita erilaisia, jo valmiita, vakiotuotteistamme muunnettuja erikoisratkaisuja. Lisäksi trukit voidaan tehdä mittatilaustyönä käyttöösi parhaiten soveltuvaksi. Ota yhteys myyntiimme ja kerro tarpeestasi - autamme mielellämme löytämään oikeat ratlkaisut.