Trukkihuolto ja -varaosat

Ratkaisumme Sinulle

Parasta huoltoa trukillesi

Linde -trukit ja Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoavat asiakkailleen tuotteet ja palvelut, jotka ovat alansa huippua. Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset tarjoamalla maailman parhaita trukkeja ja materiaalinkäsittelyratkaisuja, ja samalla huollon ja varaosien osalta antamaan parasta mahdollista palvelua niin Linde-trukeille kuin muillekin merkeille – koko maan kattavasti.

Maanlaajuinen huoltoverkosto

Huoltomme asiakaspalvelu toimii tiiviissä yhteistyössä Pohjoismaiden, Baltian maiden ja koko Euroopan kanssa. Asiakaspalvelumme noudattaa samoja tinkimättömiä periaatteita ja toimintatapoja koko Euroopassa. Nämä yhteiset toimintaperiaatteet helpottavat Linde-organisaatioiden kasvavaa yhteistyötä. Asiakkaamme voivat luottaa Linde-laatuun ja -palveluun kaikkialla.

Wihurin Teknisen Kaupan palveluksessa on reilut 200 huollon ja varaosien asiantuntijaa ja mekaanikkoa. Tarjoamme trukkihuoltopalveluita koko maan laajuisesti.

Käytössäsi on huippuammattilaisia teknisen neuvonnan, koulutuksen, tarkastusten, huoltokartoitusten sekä erityisesti osaavien mekaanikkojen muodossa. Seuraamme huoltopotentiaaliamme tarkasti koko maassa ja reagoimme lisääntyvään huoltomassaan nopeasti. Tästä hyötyvät sekä pienet että suuret yritykset – palvelemme kaikkia asiakkaitamme tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Vaikka trukkeja huolletaan valtaosin asiakkaiden tiloissa, on haasteellisissa olosuhteissa tai erityishuoltoa vaativissa tilanteissa järkevää huollattaa trukki korjaamotiloissa. Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa enemmän kuin muut trukkitoimijat: konekorjaamot Vantaalla, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Oulussa ja Kuopiossa sekä muutama asiakkuuden määrittämä kiinteä huoltopiste Pohjois-Pohjanmaalla ja Pohjois-Suomessa.

Varaosapalvelumme

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti myös varaosapalveluissa. Meiltä saat Linden alkuperäisinä varaosina muun muassa trukkihaarukat ja trukkiakut.

Linde on keskittänyt varaosapalvelunsa Euroopassa Frankfurtin lähellä sijaitsevaan Kahliin. Kun tilaamme osia Kahlin keskusvarastolta, ovat osat meillä perillä seuraavana aamuna. Suurin varaosavarastomme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa, joten varaosatoimitus on erittäin nopeaa. 

Trukkivaraosiamme on saatavilla myös muissa kuin Vantaan korjaamopisteissä sekä jonkin verran asiakkaidemme omissa tiloissa ja tietysti huoltoautoissamme. Huoltoautojemme varaosasisältö on määritelty mekaanikon työalueen ja huollettavan konekannan mukaisesti.

Etädiagnosointi

Trukeissa on valmiina tai niihin on saatavilla tekniikkaa, joka auttaa ennakoimaan ja diagnosoimaan huolto- ja korjaustarpeita etänä. Näin trukin osien tarve voidaan määritellä tarkasti ja nopeuttaa tarvittavaa huoltotyötä. Varmistamme tällä asiakastiloissa tehtävien huoltojen ja korjausten sujumisen joustavasti ja asiakasyrityksen toimintaa häiritsemättä.

 

Linde on suunnitellut ja rakentanut trukit niin, että huollot on helppo suorittaa ja toisaalta huippulaatuun voi luottaa huoltovälejä pidentämällä. Linde-trukkien laatu sekä ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme auttavat asiakkaitamme maksimoimaan trukkikaluston käytettävyyden ja minimoimaan sen elinkaarikustannukset.

Linde-huolto- ja -varaosaverkosto palveluksessasi!

Klikkaa tästä suoraan trukkihuollon ja -varaosien yhteystietoihin