Trukkivuokraus

Ratkaisumme Sinulle

Miksi ostaisit trukin, kun voit vuokrata sen? Viikoksi, kuukaudeksi tai vuosiksi.

Wihurin Tekninen Kauppa on harjoittanut laajamittaista trukki- ja konevuokrausta pitkään. Linde-trukkeja olemme vuokranneet toimintamme alusta asti, jo parinkymmenen vuoden ajan.

Tarjoamme sekä lyhyt- että pitkäaikaisia vuokrasopimuksia. Lisäksi teemme asiakkaittemme kanssa kokonaisvaltaisia vuokrasopimuksia, jolloin ostamme asiakkaan koko kaluston ja vuokraamme sen takaisin soveltuvin osin sekä uusimme riskialttiit tuotteet.

Asiakkaan tehdessä vuokrasopimuksen Wihurin kanssa, ei rahoituspäätöstä tarvitse kysyä muualta, ja rahoituspaketti huoltosopimuksineen hoidetaan suoraan meidän kanssamme. Yksi sopimus - yksi luotettava kumppani.


Lyhytaikainen vuokraus

Lyhytaikaista vuokrausta kannattaa käyttää tilanteessa, jossa yrityksen toiminnassa tapahtuu äkillisiä ja arvaamattomia muutoksia. Esimerkiksi lyhytkestoisten tuotantopiikkien aikana, kun konetarve nousee vain hetkellisesti, on järkevää turvautua vuokrakalustoon. Pääomia säästyy silloin varsinaisen toiminnan investointeihin, ja samalla käytössä on toimintavarmoja ja ajanmukaisia Linde-trukkeja.


Pitkäaikainen vuokraus

Pitkäaikainen vuokraus on edullista, vaikka sopimus tehdään usein uudelle trukille. Pääomakustannus jakaantuu pitkälle jaksolle ja sopimukseen sisältyvä huolto-osio mitoitetaan koneen käyttötuntien ja olosuhteiden mukaan. Vähäisempään pitkäaikaiskäyttöön soveltuu myös käytetty trukki, jonka vuokrakustannus on alhaisempi.

Pitkäaikaisen vuokrauksen ansiosta trukkikaluston kustannukset tiedetään tarkasti, koska kalustoon kohdistuvat vuokrat ovat kiinteitä koko sopimusajan. Kalusto pysyy ajanmukaisena ja käyttövarmana koko ajan, eikä sen keski-ikä pääse nousemaan riskirajoille. Etua on myös siitä, että vuokrakalusto ei kuormita yrityksen tasetta, jolloin varsinaista liiketoimintaa tukeville investoinneille jää tilaa. Vuokrakalusto antaa mahdollisuuden joustoille, joita yritys esimerkiksi toiminnan muuttuessa tai supistuessa ei voisi hyödyntää omistuskaluston kautta.

Jos haluat luopua olemassa olevasta omistuskalustostasi, sekin onnistuu. Kartoitamme ensin nykyisen kalustosi, selvitämme sen käytön eri olosuhteissa, teemme kuntoarvion sekä tarkistamme varusteet ja lisälaitteet. Näin saamme kuvan trukkikalustosi käytettävyydestä, ja voimme tehdä sinulle ehdotuksen takaisin vuokrattavan kaluston koostumuksesta, mahdollisista harmonisoinneista ja muista kustannuksia säästävistä toimenpiteistä.

Linde-trukit ja Wihurin Tekninen Kauppa on luotettava ja asiantunteva kumppani, kun haluat vuokrata trukin lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi tai kun haluat siirtää kalustosi hallinnoinnin kokonaan ammattilaiselle.

Vapauta itsesi oleelliseen – me huolehdimme trukkikalustostasi!

 

Klikkaa tästä vuokrakyselyyn tai ota yhteyttä lähimpään trukkimyyjään!