Työkalut

Ratkaisumme Sinulle


Wihuri Oy Tekninen Kauppa on toiminut kymmeniä vuosia eurooppalaisten valmistajien laadukkaiden tuotteiden maahantuojana. Tuotevalikoimamme käsittää kattavan valikoiman erilaisia työkaluja, koneita ja laitteita teollisuuden, kunnossapidon ja korjaamoiden tarpeisiin. Meiltä löydät aina luotettavat ratkaisut ja tuotteet ammattilaisen tarpeisiin.

Käsityökaluista Wera, Stahlwille, VBW ja Brockhaus Heuer ovat tuotemerkkeinä tunnettuja ammattilaisille ennen kaikkea laadusta, kestävyydestä ja luotettavuudesta.

Metabo-sähkötyökalut tunnetaan markkinoilla erityisesti kulmahiomakoneista sekä edistyksellisen akkuteknologian edelläkävijänä. Metabon jatkuvasti laajentuva tuotevalikoima käsittää markkinoiden laajimman valikoiman sähkötyökaluja metallin työstämiseen ja käsittelyyn sekä ammattituotteet sisä- ja ulkorakentamiseen kuin myös saneeraukseen.

Master Climate Solutions tarjoaa ratkaisuja työkohteiden ja -tilojen lämmitykseen, ilmansiirtämiseen ja ilmankuivaamiseen. Master-lämmittimiä valintasi mukaan: kaasu-, öljy- tai sähkötoimisena teholuokissa 1-111 Kw sekä laaja valikoima puhaltimia, tuulettimia ja ilmakuivaimia ammattikäyttöön.

Tuotevalikoimaamme kuuluu maailman kolmanneksi suurimman aggregaattien valmistajan SDMO:n aggregaatit, joka tarjoaa luotettavaa ja turvallista sähköntuotantoa haastavimpiinkin olosuhteisiin. Valittavanasi on erilaisia ratkaisuja kohteesta riippuen, tuotevalikoiman aggregaatit teholuokkiin 2 -15,2 kW.

 

Etsi lähin jälleenmyyjäsi kartalta