Työstökoneet

Ratkaisumme Sinulle

WIHURI & MAZAK – Together Success

Wihurin työstökoneosasto on osa Wihuri Oy Teknisen Kaupan toimialaa. Yli neljänkymmenen vuoden yhteistyö suomalaisen konepaja-asiakaskunnan ja japanilaisen, maailman johtaviin työstökonevalmistajiin kuuluvan Yamazaki Mazak Corporationin kanssa antaa Wihurille vahvan pohjan jatkuvalle liiketoiminnan kehittämiselle sekä loppuasiakaskunnan tuottavuuden nostamiselle. Suomessa on tällä hetkellä käytössä lähes 900 CNC-ohjattua Mazak-työstökonetta.

Wihuri tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden Mazak-asiakkaille

Mazakin työstökoneiden maahantuojana Wihuri tarjoaa huipputuotteiden lisäksi Suomen kattavimman palvelutarjonnan asiakkailleen. Ratkaisuliiketoiminnan kulmakivinä ovat konsultoivan konemyynnin lisäksi ammattitaitoinen menetelmäsuunnittelu, koneiden asennus ja käyttöönotto, käyttö-, huolto- ja ohjelmointikoulutus, huolto- ja korjauspalvelu sekä nopea ja toimiva varaosapalvelu koneiden koko elinkaaren ajaksi. Yksi Wihurin asiakkailleen räätälöimä erikoispalvelu on Suomeen asennettuihin Mazak-koneisiin kytkettävissä oleva Online-tuki, joka mahdollistaa vianmäärityksen ja ohjelmointiopastuksen asiakkaan ja Wihurin välillä etäyhteyden avulla nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Erikoistuminen ja toiminnan keskittäminen ainoastaan Mazakin tuotteisiin mahdollistaa Wihurin työstökoneosaston henkilöstön korkean Mazak-tuotetuntemuksen ja syvällisen osaamistason kaikissa palveluissa. Wihuri Oy Teknisen Kaupan ja sen työstökoneosaston toiminnan perustana on ISO 9001:2008 standardin mukainen sertifioitu laadunhallintajärjestelmä, joka yhdessä Wihurin arvojen kanssa luo vankan pohjan laadukkaalle toiminnalle.

Yamazaki Mazak - yksi maailman johtavista työstökonevalmistajista

Pitkät koneenrakennusperinteet omaava Yamazaki Mazak on tuotannon arvolla mitattuna yksi maailman suurimmista työstökonevalmistajista. Yrityksen toiminta on jalkautettu mahdollisimman lähelle loppuasiakkaita ympäri maailman. Tavoitteena on aina antaa asiakkaille alan paras tukipalvelu. Ketteränä perheyrityksenä Mazak on tuonut työstökonemarkkinoille lukuisia innovatiivisia ratkaisuja ja toimii näin alan suunnannäyttäjänä. Mazak kehittää ja suunnittelee koneita ”Done in One” ”kerralla valmiiksi” –periaatteen mukaisesti. Työstettävä kappale pyritään tekemään raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi tehokkaasti, tarkasti ja tuottavasti yhdellä Mazak-koneella.

Mazakin tarjontaan kuuluu kattava valikoima tuotteita ja palveluja:

  • Monitoimikoneet ja monitoimisorvit
  • CNC-sorvit ja sorvauskeskukset
  • Pystykaraiset koneistuskeskukset
  • 5-akseliset koneistuskeskukset
  • Vaakakaraiset koneistuskeskukset
  • Laserleikkurit, putkilaserit ja 3D-laserit
  • Automaatiojärjestelmät ja kappaleenkäsittelyjärjestelmät
  • Ohjelmistot
  • Tukipalvelut