Työstökoneet

Ratkaisumme Sinulle

WIHURI & MAZAK – Together Success

Wihurin työstökoneet-liiketoiminta-alue on osa Wihurin teknisen kaupan toimialaa. Useiden vuosikymmenten yhteistyö suomalaisen konepaja-asiakaskunnan ja maailman johtaviin työstökonevalmistajiin kuuluvan japanilaisen perheyrityksen Yamazaki Mazak Corporationin kanssa antaa Wihurille vahvan pohjan jatkuvalle liiketoiminnan kehittämiselle sekä asiakkaiden tuottavuuden nostamiselle. Suomessa on tällä hetkellä käytössä lähes 1 000 CNC-ohjattua Mazak-työstökonetta.

Wihuri tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden Mazak-asiakkaille

Mazakin työstökoneiden maahantuojana Wihuri tarjoaa huipputuotteiden lisäksi Suomen kattavimman palvelutarjonnan asiakkailleen. Ratkaisuliiketoiminnan kulmakivinä ovat konsultoivan konemyynnin lisäksi ammattitaitoinen menetelmäsuunnittelu, koneiden asennus ja käyttöönotto, käyttö-, huolto- ja ohjelmointikoulutus, huolto- ja korjauspalvelu sekä nopea ja toimiva varaosapalvelu koneiden koko elinkaaren ajaksi.


Wihurin työstökoneliiketoiminnan erikoistuminen ja toiminnan keskittäminen ainoastaan Mazakin tuotteisiin ja palveluihin mahdollistaa henkilöstön korkean tuotetuntemuksen ja syvällisen osaamistason palveluissaan. Wihuri Oy Teknisen Kaupan toiminnan perustana on ISO 9001:2015 -standardin mukainen sertifioitu laadunhallintajärjestelmä, joka yhdessä Wihurin arvojen kanssa luo vankan pohjan laadukkaalle toiminnalle.

Yamazaki Mazak - yksi maailman johtavista työstökonevalmistajista

Mazakin johtavana ajatuksena on valmistaa työstökoneita, joilla työkappaleet saadaan valmistettua mahdollisimman tarkasti, tehokkaasti ja tuottavasti yhdellä koneella kerralla valmiiksi (”Done in One”). Dynaamisena perheyrityksenä ja innovatiivisena konevalmistajana Mazak on tuonut työstökonemarkkinoille lukuisia uusia teknologisia ratkaisuja ja toimii näin alan suunnannäyttäjänä. Kaikki Mazak-koneet valmistetaan laadusta tinkimättä, ja ne on tarkoitettu pitkäaikaiseen tehokkaaseen tuotantokäyttöön. Suomenkielisten ja keskustelevien Mazatrol-ohjausten avulla koneiden käyttö on helppoa ja asetusten teko nopeaa. Uudet Mazatrol Smooth -ohjaukset ovat markkinoiden nopeimpia ja nostavat Mazak-koneiden käytettävyyden ja tuottavuuden aivan uudelle tasolle.

Mazakin kattava tuote- ja palveluvalikoima

 • Monitoimikoneet ja monitoimisorvit
 • Hybridikoneet (lastuava työstö & ainetta lisäävä valmistus)
 • CNC-sorvit ja sorvauskeskukset
 • Pystykaraiset koneistuskeskukset
 • Vaakakaraiset koneistuskeskukset
 • 5-akseliset koneistuskeskukset
 • Laserleikkurit, putkilaserit ja 3D-laserit
 • Automaatiojärjestelmät ja kappaleenkäsittelyjärjestelmät
 • Ohjelmistot
 • Teollisuus 4.0 -ratkaisut
 • Tukipalvelut

 

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat