CNC-sorvit ja sorvauskeskukset

Ratkaisumme Sinulle

Mazak-sorvit ovat tehokkaita ja tuottavia

Mazakin valikoimiin kuuluu CNC-sorveja ja sorvauskeskuksia pienten ja suurten kappaleiden työstämiseen. Vuorovaikutteisten ja suomenkielisten Mazatrol-ohjausten avulla sorvien käyttö ja ohjelmointi on erittäin helppoa ja asetusten teko nopeaa. Tarjolla on myös runsas valikoima erilaisia automaatiomahdollisuuksia sorvien panostukseen ja purkuun.

Mazak tarjoaa laajan valikoiman CNC-sorveja ja sorvauskeskuksia

QTE-sarjan koneet ovat edullisia ja helppokäyttöisiä sorvauskeskuksia erityisesti pienempien kappaleiden tehokkaaseen valmistukseen.

QUICK TURN -sorvauskeskukset ovat korkean tuottavuuden mahdollistavia tarkkoja ja tehokkaita koneita. Uusimpien teknisten ratkaisujen ja Smooth-teknologian ansiosta nämä koneet tarjoavat markkinoiden parasta suorituskykyä.

QUICK TURN PRIMOS -sarjan sorvit ovat pieneen tilaan meneviä 2-akselisia koneita tankotyöhön tai pienille istukkakappaleille.

HQR–sorvauskeskuksissa on kaksi karaa, ylä- ja alarevolverit sekä kaksi Y-akselia. Koneet soveltuvat hyvin vaativille kappaleille niin tanko- kuin istukkatyöhön.

MULTIPLEX W -sorvauskeskukset ovat tehokkaita ja tuottavia 2-karaisia ja 2-revolverisia koneita istukkakappaleille, keskisuurille ja suurille sarjoille. W-sarjassa on käytössä uusin Smooth-teknologia ja monta muuta suorituskykyä nostavaa uutta ominaisuutta.

SLANT TURN  on tarkoitettu pitkien ja suurten kappaleiden tehokkaaseen 2- tai 3-akseliseen työstöön. Erikoisuutena saatavana on erittäin suuria karaporauksia tarpeen mukaan.

MEGA TURN -pystysorvit on suunniteltu matalille kappaleille keskisuurille ja suurille halkaisijoille.

M-5 on perinteinen vaakajohteinen CNC-sorvi isoille ja pitkille kappaleille.

IVS-sorvit on tarkoitettu pienille istukkakappaleille ja keskisuurille tai suurille sarjoille. Koneet on helppo automatisoida jatkuvaan tuotantoon liikkuvan moottorikaran ansiosta.

 

Mazak-sorveilla työstetään kappaleet kerralla valmiiksi - Done-in-one

Mazakin johtavana ajatuksena on valmistaa työstökoneita, joilla koneistettavat työkappaleet saadaan valmistettua mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti yhdellä koneella kerralla valmiiksi. Tavoitteena on myös aina, että asetusten teko on mahdollisimman nopeaa. Täten Mazak-sorvit soveltuvat erittäin hyvin myös lyhyiden ja usein vaihtuvien tuotantosarjojen tehokkaaseen valmistamiseen. Kaikissa Mazakin sorveissa ja sorvauskeskuksissa on modernit integroidut ”built-in”-karamoottorit ilman hihnoja. Tämän ansiosta karat kiihtyvät ja hidastuvat nopeasti ja pyörivät värinättömästi. Suuret karatehot ja pyörivien työkalujen isot vääntömomentit mahdollistavat tuottavuuden merkittävän kasvun perinteisiin sorveihin verrattuna.

Sorvien käyttäjäystävällisyys ja ergonomia ovat aina koneiden suunnittelun lähtökohtia. Mazakin CNC-sorvien tuotevalikoimassa on huomioitu asiakkaiden erilaiset tuotannolliset tarpeet ja investointimahdollisuudet siten, että samantyyppisiä koneita on saatavilla eri hintaluokissa.