3D Fabri Gear II

Ratkaisumme Sinulle

3D FABRI GEAR II -laserit on suunniteltu pitkien putkien ja profiileiden tarkkaan ja tuottavaan 3D-leikkaukseen. Kone leikkaa erimuotoisia putkimaisia materiaaleja (putki, neliö, suorakaide, kolmiomainen) sekä I- että H-palkkia ja C-profiilia. 6-akselisella laserleikkauksella voidaan leikata täydellisiä hitsausviisteitä ja erilaisia liitossovitteita materiaaleihin yhdellä asetuksella. 3D Fabri Gear II voidaan varustaa lataus- ja purkulaitteistolla sekä kierteitysyksiköllä. FG-CAM-ohjelmistolla tehdään helposti ja nopeasti leikkausohjelmat 3D-laserille.

3D FABRI GEAR II -sarjan tekniset arvot lyhyesti:

  • Leikattavan putkimaisen kappaleen koko Ø 20 – 220 mm (3D FG 220 II)

  • Leikattavan putkimaisen kappaleen koko Ø 20 – 406 mm (3D FG 400 II)

  • Leikattavan neliömäisen kappaleen koko 20 x 20 – 152,4 x 152,4 mm (3D FG 220 II)

  • Leikattavan neliömäisen kappaleen koko 20 x 20 – 300 x 300 mm (3D FG 400 II)

  • Suurin kappaleen pituus (lataus) 8 – 15 m

  • Suurin kappaleen pituus (purku) 3 – 15 m

  • Resonaattoriteho 2,5 - 4 kW

Lisävarusteena on saatavana esimerkiksi työkalunvaihtajalla (6 työkalua) varustettu kierteitysyksikkö (kapasiteetti M12 asti), kappaleen kerääjä lyhyille leikkeille ja automaattinen pituuden mittausjärjestelmä.

Mazak-laserit tunnetaan poikkeuksellisesta luotettavuudesta, tukevuudesta, tarkkuudesta ja suorituskyvystä. Mazak-laserkoneet valmistetaan huippumodernissa, maan alle sijoitetussa tehtaassa Japanissa. Tehtaan sijainti maanpinnan alla mahdollistaa tasaisen lämpötilan ja erittäin puhtaan ilman kokoonpanotiloissa, mikä on oleellista laserresonaattoria ja -optiikkaa käsiteltäessä. Mazak on valmistanut laserkoneita vuodesta 1985 lähtien. Vankka osaaminen lastuavien työstökoneiden valmistamisesta lähes sadan vuoden ajalta on ollut suurena apuna myös laserkoneiden suunnittelussa. Mazakin tavoitteena on, että asetusten teko on aina mahdollisimman nopeaa. Näin on myös Mazak-laserkoneissa, joissa on useita asetuksen tekoa nopeuttavia automaattisia toimintoja. Niinpä Mazak-laserit soveltuvat erittäin hyvin myös lyhyiden tuotantosarjojen tuottavaan leikkaamiseen.

Lue lisää Mazak Europen tuotesivuilta        

Sarjan konemallit

3D Fabri Gear 220 II   3D Fabri Gear 400 II