3D FG DDL

Ratkaisumme Sinulle

Mazak 3D FG 220 DDL -laser on uuden sukupolven kuitulaser. Direct Diode Laser mahdollistaa entistä korkeamman tuottavuuden ja pienemmän energian kulutuksen aiempiin kuitulaserkoneisiin nähden. DDL-laserkoneet soveltuvat hyvin myös heijastavien materiaalien, esimerkiksi kuparin, messingin ja alumiinin leikkaamiseen.

3D FG 220 DDL -laserleikkauskone on suunniteltu pitkien putkien ja profiilien tarkkaan ja tuottavaan 3D-leikkaukseen. Kone leikkaa erimuotoisia putkimaisia materiaaleja (putki, neliö, suorakaide, kolmio) sekä I- että H-palkkia ja C-profiilia. 6-akselisella laserleikkauksella voidaan leikata täydellisiä hitsausviisteitä ja erilaisia liitossovitteita materiaaleihin yhdellä asetuksella. Mazak 3D FG 220 DDL -laserit voidaan varustaa lataus- ja purkulaitteistolla sekä kierteitysyksiköllä. FG-CAM-ohjelmistolla tehdään helposti ja nopeasti leikkausohjelmat 3D-laserille.

3D FG 220 DDL tekniset arvot lyhyesti:

  • Leikattavan putkimaisen kappaleen koko Ø 20 – 220 mm
  • Leikattavan neliömäisen kappaleen koko 20 x 20 – 152,4 x 152,4 mm
  • Suurin kappaleen pituus (lataus) 8 – 12 m
  • Suurin kappaleen pituus (purku) 3 – 12 m
  • Resonaattoriteho 4 kW

Lisävarusteena on saatavana esimerkiksi työkalunvaihtajalla (6 työkalua) varustettu kierteitysyksikkö (kapasiteetti M12 asti), kappaleen kerääjä lyhyille leikkeille ja automaattinen pituuden mittausjärjestelmä.

Lue lisää Mazak Europen sivuilta.