Mazak-yritysesittely

Ratkaisumme Sinulle

Mazak – Together Success

Yamazaki Mazak on maailman johtavia työstökonevalmistajia. Se tarjoaa asiakkailleen tuottavia ja innovatiivisia lastuavia koneita, laserkoneita, hybridikoneita, automaatiojärjestelmiä, ohjelmistoja ja niihin liittyviä tukipalveluja globaalisti lähellä loppuasiakasta. Suomessa Mazak on toiminut vuosikymmenien ajan tiiviissä yhteistyössä Wihurin kanssa.

Mazak – Your Partner for Innovation

Yamazaki Mazak Corporation, markkinointinimeltään Mazak, aloitti toimintansa vuonna 1919. Japanilainen perheyritys on nykyään tuotannon arvolla mitattuna yksi maailman suurimmista työstökonevalmistajista. Sen viisi päätehdasta sijaitsevat Nagoyan alueella Japanissa. Maailmanlaajuista toimintaa tukevat lisäksi tehtaat USA:ssa, Singaporessa, Kiinassa sekä Englannissa. 10 tuotantotehtaan lisäksi Mazakilla on yli 80 teknologiakeskusta ympäri maailmaa palvelemassa asiakkaita mahdollisimman läheltä ja tehokkaasti. Työntekijöitä yrityksessä on noin 8 500.

Mazakin suuret varaosakeskukset sijaitsevat Japanissa, USA:ssa ja Belgiassa. Euroopan-varaosakeskus - European Parts Center - pystyy toimittamaan Suomeen varaosia seuraavaksi työpäiväksi 97 prosentin varmuudella. Varaosia on saatavilla laajasti myös jo tuotanto-ohjelmasta poistuneisiin malleihin.