Monitoimikoneet

Ratkaisumme Sinulle

Mazak ja Wihuri ovat monitoimikoneiden markkinajohtajia

Yamazaki Mazak on monitoimikoneiden ja monitoimisorvien uranuurtaja ja teknologian merkittävä kehittäjä. Mazak on toimittanut yli 20 000 monitoimikonetta maailmanlaajuisesti. Suomessa on käytössä noin 200 Mazak-monitoimisorvia, joten Wihurilla on vahvaa menetelmä- ja huolto-osaamista myös monitoimikoneistuksen alalta.

Mazak tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita monitoimikoneita

INTEGREX i-H – on monitoimisorvien lippulaivasto. Koneissa yhdistyvät sorvaus- ja koneistuskeskuksen monipuoliset ominaisuudet. Uuden sukupolven koneissa on tehokkuus, tuottavuus ja käyttäjäystävällisyys viety ennennäkemättömälle tasolle.

INTEGREX j on edullinen monitoimisorvimallisto, jolla lyhyetkin tuotantosarjat voidaan valmistaa nopeasti, tehokkaasti ja kannattavasti.

INTEGREX i-500 on uusi monipuolinen ja tehokas monitoimisorvi keskiraskaaseen työstöön.

INTEGREX e-H on täydellinen ison CNC-sorvin ja koneistuskeskuksen yhdistelmä. Koneet ovat tarkoitettu isoille ja pitkille kappaleille keskiraskaaseen ja raskaaseen työstöön.

INTEGREX i-V –pystymonitoimisorvi soveltuu pienille ja keskisuurille halkaisijoille. Kone on mahdollista automatisoida miehittämättömään tuotantoon Palletech FMS-järjestelmän avulla.

INTEGREX e-V on pystymonitoimikoneiden uranuurtaja. Pystysorviin on lisätty 5-akselisen työn mahdollistava tehokas jyrsinkara, jolloin vaativatkin kappaleet saadaan koneistettua kerralla valmiiksi.

INTEGREX e-RAMTEC –pystymonitoimikoneeseen on lisätty 5-akseliominaisuuksien lisäksi vielä tehokas sisätyöstöpuomi, jonka avulla päästään koneistamaan sisäpuoliset pinnat tehokkaasti ja yhdellä kiinnityksellä.

 

Mazak-monitoimikoneilla valmistetaan kappaleet kerralla valmiiksi - Done-in-one

Mazakin johtavana ajatuksena on valmistaa työstökoneita, joilla koneistettavat työkappaleet saadaan valmistettua mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti yhdellä koneella kerralla valmiiksi. Paras esimerkki tästä on Integrex-monitoimikoneiden ja -monitoimisorvien kehittäminen. Nykyaikaisessa Mazak-monitoimikoneessa yhdistyvät CNC-sorvin ja koneistuskeskuksen ominaisuudet ja tehot. Näin ollen työstettävä kappale voidaan koneistaa tehokkaasti yhdellä koneella valmiiksi asti säästäen resursseja asetuksissa, ohjelmissa, kiinnityksissä, työkaluissa, työvoimassa ja vaadittavassa lattiapinta-alassa.

Tyypillisiä Mazak-monitoimikoneilla saavutettavia etuja ovat parempi työstötarkkuus, keskeneräisen tuotannon väheneminen, nopeampi tuotannon läpimenoaika ja parantunut tuottavuus. Vuorovaikutteisten ja suomenkielisten Mazatrol-ohjausten avulla koneiden käyttö ja asetusten teko on nopeaa ja helppoa. Monitoimikoneiden tuotevalikoimassa on huomioitu asiakkaiden erilaiset tuotannolliset tarpeet ja investointimahdollisuudet siten, että samantyyppisiä koneita on saatavilla eri hintaluokissa.