Palvelut Mazak-asiakkaille

Ratkaisumme Sinulle

Wihuri tarjoaa kattavat tukipalvelut työstökoneasiakkailleen

Mazak-työstökoneiden pitkäaikaisena maahantuojana Wihuri tarjoaa huipputuotteiden lisäksi Suomen kattavimmat jälkimarkkinointipalvelut. Tavoitteena on nostaa loppuasiakkaan tuottavuutta ja koneiden käyttöastetta osaavien palveluiden avulla koko koneen elinkaaren ajan. Erikoistuminen ja toiminnan keskittäminen ainoastaan Mazakin tuotteisiin mahdollistaa Wihurin työstökoneosaston henkilöstön hyvän Mazak-tuotetuntemuksen ja syvällisen osaamistason kaikissa palveluissa.

Wihurilta osaava ja monipuolinen palvelutarjonta

KONSULTOIVA MYYNTI JA MENETELMÄSUUNNITTELU

Wihurin konemyyntitiimi yhdessä menetelmäsuunnittelijoiden ja Mazakin kanssa pyrkii aina löytämään asiakkaalle tehokkaimman ja tuottavimman vaihtoehdon. Pyrimme tarjoamaan kokonaisratkaisun pelkän koneen sijaan, jotta asiakas saa aidosti nostettua tuotantonsa tuottavuutta. Työstökoneet, lisävarusteet, automaatiotaso ja palvelut valitaan aina asiakaskohtaisesti.  Työaikalaskelmat, konesimulaatiot ja menetelmäsuunnitelmat kuuluvat konsultoivan konemyynnin perusasioihin. Avustamme myös koneinvestointien rahoitusvaihtoehtojen selvittelyssä.

MYYNTINÄYTTELY VANTAALLA

Wihuri esittelee pysyvästi Mazak-työstökoneita toimitiloissaan Vantaalla. Näyttelyssä on mahdollisuus tutustua Mazak-koneisiin ja niiden tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin asiantuntevan henkilöstömme opastuksella. Esittelyssä on koneiden lisäksi erilaiset Mazatrol-ohjaukset simulaattoreiden ja PC-ohjelmistojen avulla. Tiloissamme on myös mahdollisuus koetyöstöihin.

.

KÄYTTÖ- JA OHJELMOINTIKOULUTUS

Kokenut ja yhteen merkkiin keskittynyt koulutustiimi antaa asiakkaille yksilöityä koulutusta. Koulutus voidaan pitää asiakkaan tiloissa tämän omilla Mazak-työstökoneilla tai tietokoneella olevalla käyttöliittymällä. Koulutus voidaan järjestää myös Wihurin tiloissa Vantaalla simulaattoreiden tai näyttelykoneiden avulla. Koulutus voi olla esimerkiksi Mazatrol-ohjelmointikoulutusta, koneen käyttökoulutusta koneen suorituskyvyn ja ominaisuuksien täysimääräiseen hyödyntämiseen tai menetelmäkoulutusta valmistettavien työkappaleiden tehokkaampaan ja tuottavampaan koneistukseen.

KONEKULJETUKSET JA -SIIRROT

Järjestämme uusien Mazak-koneiden kuljetusten, nostojen ja haalausten lisäksi myös vanhojen koneiden siirtoja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kokeneet ja luotettavat ammattilaiset vastaavat painavien koneiden asianmukaisesta ja turvallisesta käsittelystä.

ASENNUKSET

Wihuri kouluttaa huoltohenkilöstöään jatkuvasti uusiin Mazak-konetyyppeihin ja pyrkii hoitamaan kaikki asennukset itsenäisesti. Tarvittaessa asennuksiin osallistuvat myös tehtaan mekaanikot.

 

HUOLLOT

Koko maan kattavalla ja yhteen konemerkkiin keskittyvällä huoltopalveluhenkilöstöllä on pitkä kokemus ja korkea osaamistaso Mazak-työstökoneista. Huoltopalvelu kattaa muun muassa konekorjaukset, ennakoivat vuosihuollot, geometriamittaukset ja kalibroinnit. Huoltopalvelupaketti voidaan räätälöidä asiakkaalle koko koneen elinkaaren ajaksi.

 

ONLINE-TUKI

Wihurin huolto- tai koulutushenkilöstö saa tarvittavat tiedot asiakkaan tiloissa olevasta työstökoneesta Online-tuen avulla ja häiriötilanne pystytään selvittämään nopeasti ja kustannustehokkaasti. Wihurin Online-etäyhteydellä voidaan antaa asiakkaalle myös ohjelmointi- ja käyttöopastusta.

 

 

VARAOSAT

Mazak-koneiden varaosat toimitetaan nopeasti ja luotettavasti pääosin Mazakin Euroopan-varaosakeskuksesta Belgiasta. Wihuri pystyy toimittamaan varaosia Mazak-koneisiin seuraavaksi työpäiväksi 97 prosentin varmuudella. Tiettyjä tärkeitä varaosia pidetään myös Vantaan-varastossa.

 

 

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat