Palvelut Mazak-asiakkaille

Ratkaisumme Sinulle

Wihuri tarjoaa kattavat tukipalvelut työstökoneasiakkailleen

Mazak-työstökoneiden pitkäaikaisena maahantuojana Wihuri tarjoaa huipputuotteiden lisäksi Suomen kattavimmat jälkimarkkinointipalvelut. Tavoitteena on nostaa loppuasiakkaan tuottavuutta ja koneiden käyttöastetta osaavien palveluiden avulla koko koneen elinkaaren ajan. Erikoistuminen ja toiminnan keskittäminen ainoastaan Mazakin tuotteisiin mahdollistaa Wihurin työstökoneosaston henkilöstön hyvän Mazak-tuotetuntemuksen ja syvällisen osaamistason kaikissa palveluissa.

Wihurilta osaava ja monipuolinen palvelutarjonta

KONSULTOIVA MYYNTI JA MENETELMÄSUUNNITTELU

Wihurin konemyyntitiimi yhdessä menetelmäsuunnittelijoiden ja Mazakin kanssa pyrkii aina löytämään asiakkaalle tehokkaimman ja tuottavimman ratkaisun tuotannon toteuttamiseen. Pyrimme tarjoamaan kokonaisratkaisun pelkän koneen sijaan, jotta asiakas saa aidosti nostettua tuotantonsa tuottavuutta. Työstökone, lisävarusteet, automaatiotaso ja palvelut valitaan aina asiakaskohtaisesti.  Työaikalaskelmat, konesimulaatiot ja menetelmäsuunnitelmat kuuluvat konsultoivan konemyynnin perusasioihin. Avustamme myös koneinvestointien rahoitusvaihtoehtojen selvittelyssä.

MYYNTINÄYTTELY VANTAALLA

Wihuri esittelee pysyvästi Mazak-työstökoneita toimitiloissaan Vantaalla. Näyttelyssä on mahdollisuus tutustua Mazak-koneisiin ja niiden tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin asiantuntevan henkilöstömme opastuksella. Esittelyssä on koneiden lisäksi erilaiset Mazatrol-ohjaukset simulaattoreiden ja PC-ohjelmistojen avulla. Tiloissamme on myös mahdollisuus koetyöstöihin.

KÄYTTÖ- JA OHJELMOINTIKOULUTUS

Kokenut ja yhteen merkkiin keskittynyt koulutustiimi antaa asiakkaille yksilöityä koulutusta. Koulutus voidaan pitää asiakkaan tiloissa tämän omilla Mazak-työstökoneilla tai tietokoneella olevalla käyttöliittymällä. Koulutus voidaan järjestää myös Wihurin tiloissa Vantaalla simulaattoreiden tai näyttelykoneiden avulla. Koulutus voi olla esimerkiksi Mazatrol-ohjelmointikoulutusta, koneen käyttökoulutusta koneen suorituskyvyn ja ominaisuuksien täysimääräiseen hyödyntämiseen tai menetelmäkoulutusta valmistettavien työkappaleiden tehokkaampaan ja tuottavampaan koneistukseen.

ASENNUKSET

Wihuri kouluttaa huoltohenkilöstöään jatkuvasti uusiin Mazakin konetyyppeihin ja ohjauksiin sekä pyrkii hoitamaan kaikki koneasennukset itsenäisesti. Tarvittaessa asennuksiin osallistuvat myös Mazakin mekaanikot.

HUOLLOT

Koko maan kattavalla huoltopalveluhenkilöstöllä on pitkä kokemus Mazak-työstökoneista. Yhteen konevalmistajaan keskittyvää huoltohenkilöstöä koulutetaan jatkuvasti Mazakin tuotteisiin. Huoltopalvelu kattaa muun muassa konekorjaukset, ennakoivat vuosihuollot, geometriamittaukset, kalibroinnit ja konesiirrot. Huoltopalvelupaketti voidaan räätälöidä asiakkaalle koko koneen elinkaaren ajaksi.

VARAOSAT

Mazak-koneiden varaosat toimitetaan nopeasti ja luotettavasti pääosin Mazakin Euroopan-varaosakeskuksesta Belgiasta. Wihuri pystyy toimittamaan varaosia Mazak-koneisiin seuraavaksi työpäiväksi 97 prosentin varmuudella. Tiettyjä tärkeitä varaosia pidetään myös Vantaan-varastossa.

ONLINE-TUKI

Online-tuki mahdollistaa vianmäärityksen ja ohjelmointiopastuksen asiakkaan ja Wihurin välillä etäyhteyden avulla. Mahdollisen häiriötilanteen selvittämiseksi Wihurin huolto- tai koulutushenkilöstö saa tarvittavat tiedot asiakkaan tiloissa olevasta työstökoneesta Online-tuen avulla nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat