Pystykaraiset ja 5-akseliset koneistuskeskukset

Ratkaisumme Sinulle

Mazakin pystykaraiset ja 5-akseliset koneistuskeskukset ovat tuottavia ja tehokkaita

Mazakilla on monipuolinen valikoima pystykaraisia ja 5-akselisia koneistuskeskuksia erilaisille kappaleille. Vuorovaikutteisten ja suomenkielisten Mazatrol-ohjausten avulla koneistuskeskusten käyttö ja ohjelmointi on helppoa ja asetusten teko nopeaa. Mazatrol-ohjausten hyvä suorituskyky mahdollistaa tarvittaessa erittäin nopean 3D-jyrsinnän esimerkiksi muottityöstössä.

Mazak tarjoaa laajan valikoiman pystykaraisia ja 5-akselisia koneistuskeskuksia

VCE on tehokas, mutta edullinen lähtötason pystykarainen koneistuskeskus.

VCN on kattava mallisto korkean suorituskyvyn ja monipuolisten ominaisuuksien koneistuskeskuksia.

VC-PRIMOS 400 L on huippunopea 30-kartioinen koneistuskeskus pienille kappaleille.

VTC-koneissa on kiinteä työpöytä ja liikkuva pylväs. Rakenne mahdollistaa sekä tuottavan heilurityöstön pienille kappaleille että pitkien kappaleiden työstön.

SVC–koneistuskeskuksissa on supernopea lineaarimoottorikäyttö X-akselilla. Liikkuvapylväinen kone soveltuu erityisen hyvin pitkille kappaleille.

MTV–koneet ovat tukevia lastunpoistajia raskaaseen työhön.

FJV–sarjat ovat portaalirakenteisia, siltatyyppisiä koneistuskeskuksia tarkoille kappaleille. Suuren poikkiliikkeen ja ohjelmoitavan kulmapään avulla kappaleet saadaan koneistettua jopa viideltä sivulta yhdellä kiinnityksellä.

CV5-500 on edullinen ja kompakti 5-akselinen pystykarainen koneistuskeskus. Se soveltuu hyvin myös pienemmille ja aloitteleville konepajoille ensiaskeleeksi 5-akselikoneistuksen maailmaan.

VARIAXIS C-600 on tehokas ja kompakti 5-akselinen pystykarainen koneistuskeskus. Siihen on helppo integroida erilaisia automaatioratkaisuja tarpeen mukaan. 

VARIAXIS i on tehokas  5-akselinen kehtopöytäinen konemallisto vaativille kappaleille sekä monitasotyöstöön.

VARIAXIS i-300 AWC on kompakti 5-akselinen koneistuskeskus, johon on integroitu kiinteästi AWC-palettijärjestelmä.

HCR-5000 on vaakakarainen 5-akselinen koneistuskeskus, joka soveltuu erityisen hyvin nopeaan ja suurta lastunpoistoa vaativaan koneistukseen. 

UD-400/5X on erittäin tarkka ja nopea 5-akselinen koneistuskeskus työkalukoneistukseen.

VORTEX-koneet ovat 5-akselisia työstökeskuksia vaativille kappaleille.

VERSATECH V on isokokoinen, portaalirakenteinen 5-akselinen koneistuskeskusmallisto erittäin suurille kappaleille.

FJW on suurikokoinen koneistuskeskus viiden sivun koneistamiseen yhdellä kiinnityksellä.

Mazak-koneistuskeskuksilla työstetään kappaleet kerralla valmiiksi - Done-in-one

Mazakin johtavana ajatuksena on valmistaa työstökoneita, joilla koneistettavat työkappaleet saadaan valmistettua mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti kerralla valmiiksi. 5-akselisilla Mazak-koneistuskeskuksilla saadaan vaativimmatkin kappaleet koneistettua kaikilta suunnilta kerralla valmiiksi yhdellä koneella. Tavoitteena on myös aina, että asetusten teko on mahdollisimman nopeaa. Täten Mazak-koneistuskeskukset soveltuvat erittäin hyvin myös lyhyiden ja usein vaihtuvien tuotantosarjojen tehokkaaseen valmistamiseen.

Lähes kaikissa Mazakin koneistuskeskuksissa on modernit integroidut ”built-in”-karamoottorit. Tämän ansiosta karat kiihtyvät ja hidastuvat nopeasti ja pyörivät värinättömästi ilman turhia tehohävikkejä. Tehokkaat karat, nopeat pikaliikkeet ja nopeat työkalunvaihdot mahdollistavat tuottavuuden merkittävän kasvun perinteisiin koneistuskeskuksiin verrattuna. Koneistuskeskusten käyttäjäystävällisyys ja ergonomia on aina yksi koneiden suunnittelun lähtökohdista. Mazak-koneistuskeskusten tuotevalikoimassa on huomioitu asiakkaiden erilaiset tuotannolliset tarpeet ja investointimahdollisuudet siten, että samantyyppisiä koneita on saatavilla eri hintaluokissa.