Vaakakaraiset koneistuskeskukset

Ratkaisumme Sinulle

Mazakin vaakakaraiset koneistuskeskukset soveltuvat hyvin miehittämättömään tuotantoon

Mazakilla on monipuolinen valikoima vaakakaraisia koneistuskeskuksia erilaisille kappaleille. Vuorovaikutteisten ja suomenkielisten Mazatrol-ohjausten avulla koneistuskeskusten käyttö ja ohjelmointi on helppoa ja asetusten teko nopeaa. Vaakakaraisten koneistuskeskusten tehokas miehittämätön tuotanto voidaan toteuttaa helposti Mazak Palletech FMS -järjestelmän avulla.

Mazak tarjoaa laajan valikoiman vaakakaraisia koneistuskeskuksia

HCN-sarjan (40-kartioiset) koneistuskeskukset ovat huippunopeita ja tuottavia koneita 400 tai 500 millimetrin palettikoolla.

HCN-sarjan (50-kartioiset) koneistuskeskukset ovat luotettavia ja tehokkaita. Niitä on saatavilla 500 – 1 250 millimetrin palettikoolla.

HCN-Q on pinolilla varustettu koneistuskeskus suurten kappaleiden työstöön.

μ-sarjan koneet on tarkoitettu erittäin tarkkojen kappaleiden työstöön.

FF-5000-koneistuskeskus on pieni ja nopea kone erityisesti massatuotannon tarpeisiin.

MEGA 8800 on suurivääntöinen ja tehokas vaakakarainen koneistuskeskus vaikeasti työstettäville materiaaleille.

ORBITEC 20 on ainutlaatuisella ohjelmoitavalla tasolaikalla varustettu koneistuskeskus.

 

Vaakakaraisilla Mazakeilla koneistetaan kappaleet kerralla valmiiksi - Done-in-one

Mazakin johtavana ajatuksena on valmistaa työstökoneita, joilla koneistettavat työkappaleet saadaan valmistettua mahdollisimman tehokkaasti ja tuottavasti yhdellä koneella kerralla valmiiksi. Mazakin vaakakaraisilla koneistuskeskuksilla saadaan vaativatkin kappaleet koneistettua usealta suunnalta yhdellä kiinnityksellä. Tavoitteena on myös aina, että asetusten teko on mahdollisimman nopeaa. Täten Mazak-koneistuskeskukset soveltuvat erittäin hyvin myös lyhyiden ja usein vaihtuvien tuotantosarjojen tehokkaaseen valmistamiseen.

Suurempien sarjojen valmistukseen ja miehittämättömään tuotantoon Mazak tarjoaa joko kiinteän muutaman paletin palettiradan tai täysverisen laajennettavissa olevan Palletech FMS -järjestelmän. Kaikissa Mazakin koneistuskeskuksissa on modernit integroidut ”built-in” -karamoottorit ilman hihnoja. Tämän ansiosta karat kiihtyvät ja hidastuvat nopeasti ja pyörivät värinättömästi ilman turhia tehohävikkejä. Tehokkaat karat, nopeat pikaliikkeet ja nopeat työkalunvaihdot mahdollistavat tuottavuuden merkittävän kasvun perinteisiin koneistuskeskuksiin verrattuna. Koneistuskeskusten käyttäjäystävällisyys ja ergonomia ovat aina koneiden suunnittelun lähtökohtia.