Johnson Pump -pumput

Ratkaisumme Sinulle

SPX Flow Technology, Johnson Pump on yksi maailman johtavista venekäyttöön tarkoitettujen pumppujen valmistajista. Johnson Pump Marinella on jo yli neljänkymmenen vuoden kokemus veneteollisuuden venepumppujen valmistuksesta.

Pitkän kokemuksen ansiosta johtavat venemoottori- ja venevalmistajat luottavat Johnson Pumpun tarjoamiin ratkaisuihin kaikissa pumpputarpeissaan. Johnson Pump Marinen tuotteita myydään ympäri maailman maahantuojien ja jälleenmyyjien kautta.

Etsi lähin jälleenmyyjäsi kartalta

 

Riippumatta siitä, oletko kokenut veneilijä ja tarvitset korvaavan pumpun veneeseesi, vai valmistaja, joka on valitsemassa pumppuja aluksen vesijärjestelmiin, olemme valmistautuneet tarjoamaan sinulle tarvitsemasi tuen. Eikä ole väliä missä liikut tai asut. Tuotteidemme, palvelujemme, varaosien ja tuen saanti ei ole koskaan kaukana. SPX:n Johnson Pump Marine tuotelinja on edustettuna nykyisin kaikissa maailman tärkeissä teollisuusmaissa, yhteensä yli kuudessakymmenessä valtiossa.

 

Johnson Pump Automotive

Johnson Pump kehittää ja toimittaa ajoneuvoteollisuuteen ja ajoneuvoilmastointilaitevalmistajille muun muassa kiertovesipumppuja ja käyttövesipumppuja. Johnson Pumpun filosofia on työskennellä läheisesti valmistajien ja toimittajien kanssa seuraten markkinoiden tarpeita ja kehittäen moderneja ratkaisuja - ympäristö, turvallisuus ja mukavuus huomioiden.

Lue lisää Johnson Pump -pumpuista valmistajan sivuilta

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat