Ympäristönhoitokoneet

Ratkaisumme Sinulle

Wihuri on markkinoiden johtava taajamien kunnossapitoon tarkoitettujen ympäristönhoitokoneiden ja työlaitteiden kokonaistoimittaja.


Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisun kaikkiin katujen ja teiden ympärivuotiseen puhtaanapitoon. Koko maan kattava jälkimarkkinointiverkostomme takaa, että koneesi on aina toimintakunnossa.

Valikoimassamme on Wille-monitoimikoneet, jotka on suunniteltu neljän vuodenajan haasteisiin. Niistä erityisesti talvikunnossapito on vaativaa ja kallista.

Willen ohjaamon sijainti eturungossa sekä runko-ohjaus antavat kuljettajalle erinomaiset työskentelyolosuhteet. Wille-koneita on saatavilla kokoluokissa 2-7 tonnia.

Willen monipuolinen hydrauliikka ja konstruktio mahdollistavat useiden työlaitteiden yhtäaikaisen käytön, esimerkkinä auraus + hiekoitus ja linkous + hiekoitus. Koneen moottoritilan yläosa voidaan myös hyödyntää sijoittamalla siihen esimerkiksi vesisäiliö, lava tai vaikkapa lautassirotin. Talvella hiekannoston jälkeen voit samalla Wille-koneella pestä kadut, ja sen jälkeen varustaa koneen kesä- tai syystyölaitteilla: pesurilla, avoharjalla, leikkurilla, henkilönostimella, lehti-imurilla, keräävällä harjalla, harjakauhalla tai vedettävällä harjakoneella.

Euroopan suurimman kunnallisteknisten koneiden valmistajan Schmidtin valikoimassa on täydellinen valikoima koneita niin talvi- kuin kesäkunnossapitoon. Kesäkautena Willejä täydentävät Schmidtin imulakaisukoneet Swingo ja Cleango sekä vedettävät Wasa-elevaattorikoneet. 

Schmidt Aebi Terratrac, matalan painopisteen ympäristönhoitokone, on suunniteltu ympärivuotiseen työskentelyyn mäkiseen ja vaativaan maastoon. Kone soveltuu erinomaisesti teiden reuna-alueiden kunnossapitoon. Aebi Terratraciin on saatavilla monipuolinen työlaitevalikoima leikkureita, auroja, linkoja ja perävaunuja. Tämä takaa koneelle optimaalisen käytön. Ympäristöystävälliset tehokkaat moottorit ja koneiden loistava ergonomia takaavat kuljettajalle miellyttävän työympäristön.

Talvikunnossapitoon Schmidt-valikoimassa on niin katujen kuin lentokenttien hoitoon tarkoitettuja koneita ja työlaitteita: sirottelijoita, harjapuhaltimia, linkoja, vedettäviä harjakoneita sekä aurauskalusto.

Katso tästä vaihtokoneemme!