Imulakaisukone 2 m³ - Swingo 200+

Ratkaisumme Sinulle

Swingo 200+ on omalla alustalla oleva tehokas, ergonominen ja ympäristöystävällinen imulakaisukone niin keskustan kuin taajaman ulkopuolisten katujen ja piha-alueiden puhdistukseen. Luonnollisesti koneessa on PM 10 -pölynsuodatus.

Ohjaamo on suunniteltu siten, että siellä viihdytään:

  • Erinomainen näkyvyys niin eteen kuin sivuille
  • Liu’utettavat sivuikkunat
  • Kuljettajan ilmaistuin
  • Ilmastointi vakiona
  • Alhainen melutaso: harjattaessa äänitaso 99 dB
  • Ohjauspyörän säädöt kuljettajan mieltymysten mukaisesti
  • Ergonomisesti sijoitetut lakaisuyksikön hallintalaitteet tekevät ohjaamosta viihtyisän ympäristön.
  • Erikoisvarusteltu Koanda-imuilmankierrätysjärjestelmä kolmella harjalla

Imuyksikkö on kuumasinkitty ja aerodynaamisesti suunniteltu, maksimoiden parhaan mahdollisen imutehon.

Erillisohjattavat harjat sekä lisävarusteena saatava sivukallistus takaavat optimaalisen harjaustuloksen kaikissa olosuhteissa. Luonnollisesti imuyksikkö on varustettu automaattitoiminnoin, esimerkiksi automaattisella ylösnostolla peruutettaessa. Lisävarusteena on saatavilla kolmas etuharja, jolla saadaan maksimoitua lakaisu-ulottuvuus.

Roskasäiliö (tilavuus 2 m3) on alumiinia ja siihen on lisätty kumisuojaukset kriittisiin kohtiin sepelin kuluttavaa vaikutusta vastaan. Tyhjennyskorkeus on 1400 mm.

Vesisäiliöt ovat muovia. Puhdasvesisäiliön sekä kierrätysvesisäiliön tilavuudet ovat 190 litraa. Saatavilla korkeapainepumppu eteen 90 bar tai ohjaamon taakse integroitu 150 bar, tuotto 15 l/min.

Lisävarusteena saatavilla helppokäyttöinen hallintaohjain: lakaisu- ja ajotoiminnot, kaikki samassa!

 

Paino

Swingon kokonaispaino on 4500 kg ja suurin kantavuus 1650 kg. Myös Heavy Duty -akseli versio, jossa kantavuus 2000 kg. (ks. Koanda kuva, jossa Heavy Duty alusta versio)

Mitat (2-harjainen)

Lakaisuleveys on 2600 mm, korkeus 1990 mm, kääntösäde sisäreuna 4850 mm ja ulkoreuna 7200 mm. Koneen pituus harjoilla on 4850 mm ja leveys harjoilla 1400 mm.

Moottorivaihtoehdot, voimansiirto ja ohjaus

Valittavissa kaksi moottorivaihtoehtoa: EuroMot 5 (55 kW) tai Euro 6 (62 kW). Hydrostaattinen voimansiirto, ajonopeus 50 km/h vakionopeussäätimellä. Kuljettajan valittavissa kaksi- tai nelipyöräohjaus valintakytkimellä. Hydrauliset levyjarrut niin edessä kuin takana, renkaat 225/70 R 15.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat