Vario VT450

Ratkaisumme Sinulle

Euroopan johtavalta ympäristönhoitokoneiden valmistajalta ratkaisut taajama-alueiden, pääteiden ja lentokenttien ympärivuotiseen kunnossapitoon.

Yksilöllinen monitoimikone traktoriluokituksella

Aebi VT450 Vario on mekaanisella variaattorivaihteistolla varustettu monipuolinen ja helppokäyttöinen tehopakkaus. Ylivoimaisen suorituskyvyn haastavissa olosuhteissa takaavat neliveto, erillisjousituksella oleva nelipyöräohjaus sekä rungossa oleva keskinivel. Monipuolisten kiinnityspisteiden sekä mekaanisen- ja hydraulisen voimanulosoton ansiosta saatavilla on laaja valikoima erilaisia lisälaitteita. Työlaitteiden kiinnittäminen ja irrottaminen käy nopeasti rungon pikakiinnittimien ansiosta. Työlaitteet on mahdollista kiinnittää myös pysyvästi. Nämä ominaisuudet lisäävät huomattavasti ajoneuvon toimivuutta ja tehokkuutta.

Kesäratkaisut

Imulakaisu

Aebi VT450 Vario on saatavilla imulakaisuyksiköllä, joka on erityisen tehokas katujen ja ahtaiden paikkojen puhdistamiseen kaupunkialueilla.

Kuljetus

Suuri hyötykuorma ja tehokas voimansiirto mahdollistavat monipuoliset ​​kuljetukset haastavassakin maastossa. Vakiovarusteena on kippilava, joka kippaa taakse tai sivulle.

Puomileikkuri

Hydraulikäyttöiset, n. 5 m ulottuvuudella olevat puomileikkurit liitettävissä eteen.

Pölyn hallinta

Likaiset kadut ja alueet voidaan pestä tai lakaista, kun Aebin lava varustetaan vesisäiliöllä ja eteen kiinnitetään joko hydraulikäyttöinen harja tai vesisuutinpalkki.


Talviratkaisut

Aebi VT450 Vario ovat helppo käyttöisiä lumen aurauksessa automaatti vaihteiston ansiosta. Valitset monitoimiajokahvasta vain ajosuunnan ja kaasupolkimella hallitset ajonopeutta portaattomasti sekä monitoimikahvasta halliset auran toimintoja, näin työskentely on helposti hallittavaa. Neliveto takaa erinomaisen vetovoiman ja yhdessä voimakkaan moottorin kanssa se takaa mahdollisuuden siirtää suuria lumimääriä kerralla auralla tai lingolla ja lisäksi lavalle voidaan kiinnittää sirotteluautomaatti ja näin työstä saadaan entistäkin tehokkaampaa.

ASH Aebi Schmidt Group valmistaa laadukkaita talvihoito laitteita, jotka on räätälöity yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Sirottelijat

Schmidt Stratos- tai Syntos- sirottelijat ovat laadukkaita, luetettavia ja materiaalin määrää ohjataan sähköisesti, jolloin materiaalin kulutus pystytään optimoida automaattisesti ajonopeuden mukaan. Tämä säästää sekä kustannuksia että säästää ympäristöä.

Lumiaurat

Schmidt MPC: n, CPM: n, SNK: n tai Tarron Compactin on saatavilla erityyppisillä terävaihtoehdoilla jotka mukautuvat tienpintaan erityisellä terän ohjausjärjestelmällä, jonka vuoksi ne ovat tehokkaita ja mukavia käyttää.

Harjat

Schmidt VKS 26 tai VKS 24 harjat ovat eteen asennettavia, joita käytetään siirtämään pieniä määriin lunta ja karkeaa hiekkaa alueilta.

Lumilingot

Suorituskykyiset hydraulikäyttöiset lumilingot etu-nostolaitteelle kiinnitettävissä. 

 

Aebi VT450 Vario tekniset tiedot:

Ajovoimansiirto Mekaaninen
Moottori (kW/HP)  80 kW / 109 HP
Vaihteisto Vario
Oma paino  3450 kg
Kokonaispaino 9500 kg
Hydrauliikka 100 l/min 200 bar
Maksimi nopeus 50 km/h
Ajoneuvoluokka  Traktori