Sirotteluautomaatit

Ratkaisumme Sinulle

Schmidt/Nido on maailman suurin sirotteluautomaattien valmistaja. Tuotanto on noin 2000 automaattia vuodessa. Modulaarinen rakenne mahdollistaa kuivan, kostutetun ja liuosmaisen levitysmateriaalin levityksen. Laadukkaat muovista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kriittiset osat tekevät laitteesta pitkäkestoisen ja huoltovapaan.

 

Sirotteluautomaatteja on saatavilla kaikenkokoisiin kuorma-autoihin ja ne voidaan asentaa vaihtolavalle, omalle apurungolle tai lavalle. Sirottelijoiden kuivan materiaalin säiliö voidaan valita välillä 0,6-9,0 m³. Liuoksille on valittavissa sivu- ja etutankit, ja rungon pituus on valittavissa ajoneuvon pituuden mukaan. Tällä varmistetaan, että automaatti on optimoitu sekä auton painospisteen että operoitavan tien neliöiden mukaan. Eri käyttötarkoituksiin on saatavilla oikean kokoiset sirotteluautomaatit.

 

 

 

 

 

 

Yhdistelmäautomaateissa on kostutusta käytettäessä automaattinen kuivan suolan vähennys, ja sirottelumäärät ovat riippumattomia ajonopeuden- ja sirotteluleveyden muutoksista. Voit olla varma, että tielle menee juuri asetusarvoja vastaavat grammamäärät. Usein 1 gramma liikaa tielle tarkoittaa 10 % liikaa materiaalin kulutusta.

Sirotteluautomaatit voidaan valita hihnakuljettimilla tai kierukkaversiolla. Materiaalin levitystä varten automaatteihin on saatavilla erikokoisia sirottelulautasia.