Empas - Myrkytön rikkaruohon torjuntamenetelmä

Ratkaisumme Sinulle

Empas on markkinoiden ympäristöystävällisin rikkakasvien torjuntamenetelmä. Empas-laitevalmistaja on kehittänyt ympäristöystävällisiä menetelmiä vuodesta 1999 lähtien ja toiminut kasvihuone-viljelyalalla jo 40 vuotta.

Empas-laitteet ovat toimintavarmoja, kustannustehokkaita ja ympäristöarvoja kunnioittavia tuotteita. Asiakkaidemme on helppo työskennellä kaupunkialueilla, puistoissa, leikkipuistoissa, asuinalueilla, päiväkotien pihoilla, oppilaitoksissa, hautausmailla, sairaalan alueilla, maanteiden varsilla ja muissa käyttökohteissa. Empas-tuotteet sopivat myös kemikaalittomina maatalouspuolella, kuten marjatarhureille ja viljelijoille.

Lisävarusteiden valikoimalla saadaan helposti lisättyä monipuolisuutta talvikunnossapitoon, mm. kaivojen ja putkistojen sulatukseen sekä erikoispesuihin, kuten graffitien, öljytahrojen, purukumien ja muiden vaativien kohteiden poistoon.

Tutustu tarkemmin Wihuri Oy Teknisen Kaupan ympäristöhoitokoneosaston ympäristöystävällisten ratkaisujen edelläkävijän Empas-tuotevalikoimaan.