Norcar-pienkuormaajat

Ratkaisumme Sinulle

Koneet ja laitteet

Norcar-pienkuormaajat on robottihitsattu korkealaatuisesta teräksestä, joten ne kestävät kovaa kulutusta ja rankkaa käyttöä vuodesta toiseen. Tuotannossa käytetään ainoastaan erittäin korkealaatuisia komponentteja. Kompaktin, mutta vahvan nostopuomin ja eturungon ansiosta kone on vakaa ja hyvin tasapainotettu.

Keskitetty nostopuomi luo hyvät edellytykset pitkälle käyttöiälle, ja lyömättömälle näkyvyydelle. Teleskooppipuomi laajentaa kuormaajan käyttömahdollisuuksia suuremman nostokorkeuden ja ulottuvuuden ansiosta.
 

Katso Kustavin kunnan kokemukset Norcarista

 

Tutustu Norcarin kuorjaamavalikoimaan  
Lue lisää... Lue lisää...
Lue lisää... Lue lisää...
Lue lisää... Lue lisää...

 

Entistä parempi työpäivä Comfort cabinilla

Ohjaamon muotoilun ja lasikaton ansiosta näkyvyys on loistava kaikissa suunnissa. Näin kuljettaja voi täysin hallita lisälaitteita ja ympäristöä. Loistava ergonomia ja säilytyslaatikko USB-portilla ja 12V pistorasialla työkaluille, matkapuhelimelle ja muille lisävarusteille tarjoavat modernin ja mukavan työpaikan. Lämmitetty ohjaamo raitisilmasuodattimella ja avattavalla ikkunalla tuottavat miellyttävän lämpötilan ohjaamon sisälle.

Ohjaamon varustetaso on jo vakiona korkea, mutta lisäksi siihen on saatavana joitakin lisäominaisuuksia, kuten ilmastointi ja taustakamera mukavuuden ja näkyvyyden lisäämiseksi. Päivittäinen huolto hoituu helposti avaamalla yksinkertaisesti konepeitto, jonka sisällä ovat kaikki päivittäiset huoltokohteet.

 

Norcar-työlaitteet

Työlaitemallisto mahdollistaa erinäisten työvaiheiden suorittamisen helposti ja tehokkaasti.

Katso kaikki Norcar-pienkuormaajiin saatavat työlaitteet 

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat