Wille-ympäristönhoitokoneet ja työlaitteet

Ratkaisumme Sinulle

Wille – vahva suomalainen

Wille on markkinoiden suosituin taajamien kunnossapito- ja ympäristönhoitokone. Wille-koneita on valmistettu vuodesta 1983 alkaen ja valmistusmäärä on yli 6000 kpl.

Suomalainen Wille on suunniteltu ja valmistettu vaativiin neljän vuodenajan haasteisiimme, joista erityisesti talvikunnossapito on haastavaa ja kallista. Wille on parhaimmillaan niin kiinteistönhoitokoneena kuin teiden- ja katujen ympärivuotisessa kunnossapidossa.

Wille-koneiden runko-ohjaus ja ohjaamon sijainti keskinivelen etupuolella antavat kuljettajalle erinomaiset työskentelyolosuhteet. Wille on poikkeuksellisen voimakas kokoluokassaan. Mallistossa on viisi kokoluokkaa: 2,0 tonnista 6,5 tonniin. Koneissa on noin 60 % tehokkaampi moottori kuin vastaavilla pyöräkuormaajilla. Voimaa tarvitaan erityisesti työlaitehydrauliikoille ja siirtoajoon raskaalla kuormalla. Ajonopeus on lain sallima maksimi eli 40 km/h. Työlaitteita voidaan sijoittaa niin eteen kuin taakse sekä moottoritilan päälle.

Yksi kone riittää! 

Wille on parhaimmillaan ahtaassa, vilkkaasti liikennöidyssä kaupunkiympäristössä, missä työt on tehtävä nopeasti ja kerralla loppuun. Willessä on monipuolinen työhydrauliikka ja kolme kiinnityskohtaa työlaitteille: edessä, takana ja moottorin yläpuolella. Vähemmän ajokertoja, vähemmän häiriötä muulle ympäristölle! Voit esimerkiksi aurata ja hiekoittaa samalla kertaa.

Willen vahvuus on oma laaja työlaitemallisto. Työlaitteiden hankinta on helppoa ja vaihtotyö on vaivatonta. Työlaitteiden yhteensopivuus peruskoneeseen on paras mahdollinen, joten urakointi on tehokasta, ympäristöystävällistä ja turvallista ympäri vuoden.

Wille-myynti ja -jälkimarkkinointi ovat luotettavissa käsissä – Wihurilla. Wille on pitkäaikainen investointi ja sen vaihtoarvo on poikkeuksellisen korkea. Laatu, suorituskyky, ympäristöystävällisyys ja tuottavuus ovat pitäneet Willen Suomen ja muiden Pohjoismaiden ykkösenä jo vuosikymmeniä.

Tutustu Wille-mallistoon tarkemmin valmistajan sivuilla

 

 

Katso Wille-videoita YouTubessa

 


Myynnin yhteystiedot