Työnjohtaja

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Lieto
Haku päättyy: 
28.06.2020

Haemme kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä

TYÖNJOHTAJAA Lietoon

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta huolto- ja korjaamopalvelua toimivin ratkaisuin ja edellytämme, että sinullakin on aito halu löytää asiakkaillemme toimivat ratkaisut.

Työnjohtajana huolehdit John Deere maatalous- ja ympäristöhoitokoneiden, Linde-trukkien ja Wille-ympäristöhoitokoneiden huolto- ja korjaustöiden työnjohdosta toimipisteessämme. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi – sinulla on vahvaa kokemusta esimiestehtävistä ja “pilkettä silmäkulmassa” -asennetta, jotta saat tiimin toimimaan motivoituneesti, tehokkaasti kannustavalla otteellasi.

Työ edellyttää sinulta itsenäistä otetta arjessa, organisointi- ja paineensietokykyä, monien asioiden samanaikaista hallintaa, sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaamisesi mukaan. Pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä saat näköalapaikan kasvavassa, vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • alalle soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta esimiestyöstä
  • hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • oma-aloitteisen, pitkäjänteisen, tehokkaan ja tuloksellisen työotteen
  • hyvää englanninkielen taitoa
  • ajan tasalla olevaa IT-osaamista.

Arvostamme kokemusta liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä hakemuksesi meille vaivattomasti oheisen linkin https://wihuri.teamtailor.com/jobs/884432-tyonjohtaja-lieto  kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hakuaika on 28.6.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluehuoltopäällikkö Rami Rasi p. 040 129 3466 ja jälkimarkkinointijohtaja Rami Katajisto p. 040 585 1412.