Linde logo

Oikea trukki joka työhön

Samat edistykselliset tekniset ominaisuudet – laaja valikoima käyttövoimavaihtoehtoja. Linden uuden sukupolven vastapainotrukit tarjoavat monipuolisen valikoiman kokoluokissa 2000 - 3500 kg. Valitse käyttövoimaksi sähkö, diesel tai kaasu.

Linden uusi vastapainotrukkien sukupolvi edustaa kaikkea sitä, mitä Linden haarukkatrukit ovat aina edustaneet. Ne ovat erittäin tehokkaita, turvallisia, käyttäjäystävällisiä, kestäviä ja monipuolisia. Tälläkin kertaa olemme pystyneet parantamaan kaikkia näitä ominaisuuksia, joko kehittämällä hyviksi todettuja ominaisuuksia tai ottamalla käyttöön uusia komponentteja. Kaiken kaikkiaan tämä johtaa ajoneuvokonseptiin, joka on monessa suhteessa omaa luokkaansa.

 

X20 - X35 YHDISTÄÄ POLTTOMOOTTORI- JA SÄHKÖTRUKIN PARHAAT PUOLET

X35

Linde X20 – X35 -mallisto mahdollistaa ensimmäistä kertaa akkukäyttöisten vastapainotrukkien käytön siellä, missä aiemmin vain polttomoottorimallit olivat mahdollisia. Siinä yhdistyvät polttomoottorin teho ja suorituskyky, sekä sähkömoottorin dynamiikka, joustavuus ja päästöttömyys. Ei enää kompromisseja vaativimmissakaan ulkoilmaympäristöissä tai haastavissa monivuorosovelluksissa.

Lue lisää uuden sukupolven X20 - X35 -vastapainotrukeista »

 

E20 - E35 - HUIPPUSUORITUSKYKYÄ AHTAISIINKIN TILOIHIN

E30

Linde E20-E35 -malliston sähkökäyttöiset vastapainotrukit ovat kompakteja ja poikkeuksellisen ketteriä. Tarjolla on todella laaja valikoima trukkeja erilaisiin käyttötarkoituksiin. E20 -E35 -malliston vahvuudet tulevat esiin, kun tarvitaan huippusuorituskykyä ahtaissa sisätiloissa.

Lue lisää uuden sukupolven E20 - E35 -vastapainotrukeista »

 

H20 - H35 - VOIMANPESÄ VAATIVIIN ULKO-OLOSUHTEISIIN

H25

Linde H20 - H35 on polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukkien mallisto Linden ainutlaatuisella hydrostaattisella voimansiirrolla. Erittäin tehokkaat ja tarkat trukit sopivat jatkuvaan käyttöön kaikkein vaativimpiin ulko-olosuhteisiin.

Lue lisää uuden sukupolven H20 - H35 -vastapainotrukeista »

 

KIINNOSTAISIKO KOEAJO?

Ota meihin yhteyttä!

 

 

Ota yhteyttä