Wera

Wera on yksi maailman johtavista ruuvaustyökalujen valmistajista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Wuppertalissa Saksassa. Wera kehittää ja valmistaa työkaluja ammattikäyttöön, teollisuuden sovelluksiin ja tarjoaa ratkaisuja erilaisiin ruuviliitoksiin ja ruuvinvääntösovelluksiin.

 

Työkalut luodaan ideoista:

Wera kiehtoo käyttäjiä varsin poikkeuksellisilla tuoteideoilla. Käytännössä näillä ideoilla, usein ainutlaatuisin ominaisuuksin varustettuna, saavutetaan ruuvinvääntösovelluksiin ammattilaissuorituskykyä.

 

Kattava tuotevalikoima:

Valikoimaan kuuluu yli 3000 tuotetta sisältäen aitoja ongelmanratkaisijoita moniin erikoisiinkin ruuviliitoksiin ja työkohteisiin.

 

Laatuvalmistaja:

Laadun täytyy olla oikea. Tämä varmistetaan koko valmistusprosessin ajan jatkuvalla seurannalla, minkä ansiosta valmistusvirheiden määrä on lähellä nollaa. Wera on tietenkin myös ISO-sertifioitu.

 

Tuote- ja tavaramerkkioikeus:

Wera toimii valmistajana eri tuotemerkeille ja on luotettava kumppani teollisuudelle, kaupalle ja loppukäyttäjille. Lukuisat tavaramerkkioikeudet on vakuutettu maailmanlaajuisesti suojelemaan asiakkaitamme heikoilta jäljitelmiltä. Wera-tuotteet ovat turvallisuuden tae, ne toimivat luotettavasti ja antavat lyömätöntä suorituskykyä.

 

Tuotesuunnittelu:

Weran tuotteet ovat tyylikkäitä ja ergonomisia. Wera onkin saanut useita palkintoja tuotteidensa muotoilusta. Weran tuotteita käyttämällä ymmärtää, mitä hyvä muotoilu tarkoittaa.

Wera-tuotteita löydät seuraavista tuoteryhmistä: