Wihurin Tekninen Kauppa työnantajana

Wihurin Teknisessä Kaupassa työskentelee noin 500 alansa asiantuntijaa ympäri Suomea. Useiden eri alojen ammattilaiset mahdollistavat toimintamme. Joukostamme löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin, automaation, sähkön, mekaniikan, taloushallinnon, IT:n sekä monen muun alan huippuosaajia.

Työntekijämme voivat laajentaa ammattitaitoaan työn kautta tai opiskelemalla. Kannustamme työntekijöitämme myös siirtymään sisäisesti uusiin haasteisiin osaamisen kehittymisen myötä.

Henkilöstömme on aktiivista muutenkin kuin työn puitteissa: henkilöstökerho järjestää säännöllisesti monenlaista yhteistä toimintaa. Toiveita ja ehdotuksia toiminnasta otetaan kerhossa innolla vastaan.

Rekrytoimme aina tehtävään ja tiimiin mielestämme parhaiten soveltuvan hakijan. Jokainen avoin tehtävä julkaistaan myös sisäisesti, jotta kiinnostuneet wihurilaiset voivat hakea siihen. Otamme myös opiskelijoita koulutukseen liittyvään harjoitteluun. Heistä moni onkin jäänyt vakituiseksi wihurilaiseksi.

Alta voit lukea työntekijöidemme ajatuksia työstään Wihurilla ja Wihurin Teknisessä Kaupassa.

Tältä sivulta löydät myös avoimet työpaikkamme sekä avoimen työhakemuksen sähköisen lomakkeen.

Avoin työhakemus

Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole ilmoitettu tai listassa olevat työpaikat eivät vastaa hakemaasi, voit jättää meille tästä avoimen hakemuksen.

Tietosuojaseloste rekrytointi