Yritys

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Henkilöstöstämme yli 40 prosenttia työskentelee jälkimarkkinoinnin parissa. Seitsemän täydellisesti varustettua korjaamoamme, tekninen tukihenkilöstömme ja koko maan kattava piirihuoltoverkostomme takaavat tuotteillemme ja palveluillemme häiriöttömän toiminnan niiden koko elinkaaren ajaksi.

Wihurin Teknisen Kaupan toimintoja ohjaavat ISO9001:2015 -sertifioitu johtamisjärjestelmä, Wihurin arvot, vastuu ihmisistä ja ympäristöstä, sekä asiakkaittemme liiketoiminnan kannattava kasvu.

Toimintojemme kulmakivinä ovat avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus. Kestävän kehityksen osa-alueita Wihurin Teknisessä Kaupassa ovat ympäristön huomioon ottaminen sekä sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.