3D-suuntauslaitteet

Ratkaisumme Sinulle

Hunter-pyöränsuuntauslaitteet ovat käytettävyydeltään ehdotonta huippua ja omistajalleen tuottavia. Mallistosta löytyy sopiva suuntauslaite joka tarpeeseen.

Maahantuomme ja myymme huippuun kehitetyt Hunter 3D-pyöränsuuntauslaitteet henkilö- ja pakettiautojen pyöränsuuntaukseen. Meiltä saat myös koulutuksen. Valikoimastamme löytyy myös autonvalmistajien hyväksynnällä varustetut koneet, mm. merkeille Mercedes-Benz HTA-R, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat VAS6292 ja BMW KDSII.

Hunter WinAlign -suuntauslaitteet voidaan varustaa pisimmälle kehitetyllä HawkEye Elite -mittapäällä, joka on särkymätön ja erittäin nopea sekä helppo kiinnittää. HawkEye Elite on varustettu myös QuickCheck-pikamittausmahdollisuudella, jolloin auraus- ja camber-arvot on mahdollista saada noin minuutissa. ProAlign PA100- ja PA200-laitteet hyödyntävät edellisen sukupolven mittapäätekniikkaa edullisempaan hintaan.

WinAlign- ja ProAlign-ohjelmat sisältävät myös WinToe-aurauksensäätöohjelman, jonka avulla ohjauspyörä voidaan säätää vaakasuoraan asentoon suoraan ajettaessa. Elite-sarjan mittapäiden kompensointi voidaan suorittaa työntämällä taakse-/eteenpäin 15 cm tai pelkästään noin 15 cm eteenpäin. Hunter-suuntauslaitteissa on valmiina ohjearvot lähes kaikille maailman autoille. Hunter on maailman johtava pyöränsuuntauslaitevalmistaja.