Vaihtotrukit

Ratkaisumme Sinulle

Kun trukkitarpeesi on vähäistä mutta välttämätöntä, kannattaa harkita käytetyn trukin hankintaa. Linde-trukit on rakennettu kovaan käyttöön, joten vuosiakin vanha ja tuhansiakin tunteja ajettu Linde-vaihtotrukki voi olla oikea ja taloudellinen ratkaisu kevyeen ja satunnaiseen käyttöön.

Käytetty ja kunnostettu Linde Approved -trukki on monesti jopa varmempi vaihtoehto kuin moni ns. edullinen uusi trukki. Tämä pätee myös varastotrukkien, lavansiirto- ja pinontatrukkien sekä työntömastotrukkien kohdalla – luotettavaa ja kestävää laatua kautta koko malliston.


Tutustu vaihtotrukkeihimme tästä >>

 

Käytämme vaihtotrukkien kunnostuksessa aina alkuperäisiä Linde-varaosia, jotka takaavat trukin käyttövarmuuden vuosiksi eteenpäin.

Trukkikartoitus ja kalustokäytön analysointi paljastaa usein asioita, jotka ovat pysyneet piilossa. Esimerkiksi pitkään jatkunutta trukkien käytön epätasaista jakautumista ei välttämättä ole huomattu. Jo pelkkä kaluston ajantasainen tuntiseuranta saattaa kertoa merkittäviä asioita kaluston käyttöasteesta ja tarpeista.

Kaluston harmonisointi voi olla ratkaisu sen tehokkaammalle käytölle. Trukkikartoitus näyttää logistiikkakustannusten ”kokonaiskartan” ja antaa oikean kuvan kaluston käyttöintensiteetistä ja kohdetärkeydestä. Edellämainitut toimenpiteet saattavat avata tien vaikkapa kaluston järkevälle kierrätykselle.

Vaihtokoneasiantuntijamme auttavat mielellään löytämään sopivimman käytetyn trukin juuri sinun käyttöösi. Mikäli omasta varastostamme ei löydy sopivaa vaihtokonetta, on käytössämme Linde Material Handlingin Euroopan organisaatio tuhansine mahdollisuuksineen. Linde-organisaatiot läpi Euroopan käyttävät samoja tiukkoja laatukriteerejä kunnostaessaan ja huoltaessaan vaihtotrukkejaan.

Vaihtotrukki Wihurilta on järkevä investointi!

Katso saatavilla olevat vaihtotrukkimme täältä >>

Etkö löytänyt etsimääsi käytettyä trukkia? Ota meihin yhteyttä!